Θαμπώνει το κόσμημα…

greek 10/1/2012
Ένα πραγματικό στολίδι της Αθήνας 14 μήνες μετά την ανάπλασή του και τα 9.000.000 ευρώ που δαπανήθηκαν κινδυνεύει ξανά με εγκατάλειψη. Το πεδίον του  Άρεως, το άλσος που αποτελεί το σημαντικότερο πνεύμονα πρασίνου στην Αθήνα παρουσιάζει ήδη φθορές και ελλείψεις, όπως ανέδειξε το ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού Flash 96.
Εντοπίστηκαν σοβαρά προβλήματα στην ύδρευση του χώρου με συνέπεια να μην ποτίζονται επαρκώς τα φυτά και τα παρτέρια με λουλούδια και ορισμένα να έχουν ξεραθεί ή μαραθεί. Επίσης δεν λειτουργούν τα συντριβάνια, ενώ έχει υποστεί τις πρώτες φθορές η παιδική χαρά - κυρίως οι κούνιες. Αρνητική εικόνα οι μικρές χωματερές που αρχίζουν και σχηματίζονται περιφερειακά του άλσους σε απόμερα σημεία που δεν κυκλοφορούν οι πολίτες. Σε ορισμένα σημεία υπάρχουν και λαμαρίνες ή υλικά από την εποχή της ανάπλασης, ενώ εντοπίστηκαν και λίγα σημεία με ελλιπή ή ανύπαρκτο φωτισμό.
 
 




Tags:  

"Αναγκαία η συμφωνία των κοινωνικών εταίρων"
"Αναγκαία η συμφωνία των κοινωνικών εταίρων"
Οριακή και σπάνια είναι, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Ανάπτυξης Ανδρέα Λοβέρδο, μια ενδεχόμενη νομοθετική ρύθμιση για τα εργασιακά.
Nεκρός από την κακοκαιρία στο Ηράκλειο
Nεκρός από την κακοκαιρία στο Ηράκλειο
'Eνας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στο Ηράκλειο, από την κακοκαιρία.Το αυτοκινητό του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά ποταμού.
Μπαράζ από ληστείες στην Αττική
Μπαράζ από ληστείες στην Αττική
Τρεις ληστείες σε Ασπρόπυργο, Κερατσίνι και Χαϊδάρι σε διάστημα λίγων ωρών.
Τελευταία Σχόλια