Μέχρι το τέλος του μήνα η Noble θα παρουσιάσει τα ευρήματά της

greek 12/1/2012
Tα ευρήματά της από τις ερευνητικές γεωτρήσεις στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα μέχρι τέλους του μήνα η αμερικανική εταιρεία Noble, ανακοίνωσε η υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας, Πραξούλα Αντωνιάδου. 

    Η ανακοίνωση έγινε ύστερα από σύσκεψη στο προεδρικό μέγαρο της αρμόδιας Διυπουργικής Επιτροπής με την ομάδα των εμπειρογνωμόνων της κυπριακής κυβέρνησης για το φυσικό αέριο. 

    Η κ. Αντωνιάδου ανέφερε ότι σήμερα η κυβέρνηση έχει παραλάβει τα επίσημα και λεπτομερή στοιχεία της διερεύνησης της Noble στο οικόπεδο 12 και πρόσθεσε ότι αυτά θα δοθούν και στην ομάδα εμπειρογνωμόνων για να κάνει τη δική της συγκριτική ανάλυση. 

    Εντός του μήνα, είπε, θα είναι έτοιμο και το πρότυπο συμβόλαιο του δεύτερου γύρου αδειοδότησης για τα υπόλοιπα οικόπεδα της κυπριακής ΑΟΖ, στη βάση του οποίου θα γίνει η εκδήλωση ενδιαφέροντος και στη συνέχεια η διαπραγμάτευση με τις ενδιαφερόμενες εταιρείες.

    Στο μεταξύ, η ομάδα εμπειρογνωμόνων, η οποία ολοκληρώνει αύριο τον πρώτο κύκλο επαφών της με την κυβέρνηση και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, θα καταθέσει μια σειρά εισηγήσεων που αφορούν την αξιοποίηση των κοιτασμάτων, αλλά και άλλα συναφή ζητήματα.





Tags:  

Καθημερινή φροντίδα σώματος το χειμώνα
Κατά τη διάρκεια του χειμώνα το δέρμα του σώματός μας επηρεάζεται αρκετά από τους εξωτερικούς παράγοντες, κυρίως από το κρύο, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι το σώμα μας είναι ντυμένο με πολλά ρούχα.
Επαφές με μέντιουμ είχε η Σκορδέλη
Επαφές με μέντιουμ είχε η Σκορδέλη
Επαφές με μέντιουμ από το 2008 διατηρούσε η 3η κατηγορούμενη στην υπόθεση της δολοφονίας του Αντη Χατζηκωστή, Ελενα Σκορδέλη
Ενταση και λιποθυμία στο τρισάγιο με αφορμή το θάνατο των έξι μελών της ΕΜΑΚ
Ενταση και λιποθυμία στο τρισάγιο με αφορμή το θάνατο των έξι μελών της ΕΜΑΚ
Ενταση επικράτησε το πρωί στην έδρα της ΕΜΑΚ στην Κοφίνου κατά τη διάρκεια τρισαγίου, με αφορμή τη συμπλήρωση έξη μηνών από την τραγωδία στο Μαρί.
Τελευταία Σχόλια