Έρχονται τα πρώτα smartphones με επεξεργαστή Intel

greek 12/1/2012
H Intel ανακοίνωσε την Τετάρτη στην έκθεση CES 2012 ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο smartphone με επεξεργαστή Intel μέσα στο 2012.

Το πρώτο μοντέλο θα κατασκευαστεί από τη Lenovo και προς το παρόν θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Κίνα.

Το τηλέφωνο ονομάζεται Lenovo K800 και χρησιμοποιεί επεξεργαστή Intel 32 νανόμετρων, γνωστό ως Medfield. Διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών και έχει πάχος λιγότερο από 1 εκατοστό.
 
Η συσκευή έχει αρκετή επεξεργαστική ισχύ για απαιτητικές εργασίες όπως είναι για παράδειγμα η αναπαραγωγή βίντεο 1080p σε οθόνη HDTV μέσω θύρας HDMI. Διαθέτει επίσης την τεχνολογία NFC για πληρωμές σε καταστήματα χωρίς μετρητά η πιστωτικές κάρτες.

Αν και η Intel παρουσίασε μόνο ένα τηλέφωνο στην Κίνα, αυτή φαίνεται πως θα είναι μόνο η αρχή. Η Motorola επίσης έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό του πρώτου τηλεφώνου με επεξεργαστή της Intel.




Tags:   Intel , smartphone  

Δεν θα συμμετάσχει σε συνάντηση για άμυνα και ασφάλεια της ΕΕ η Τουρκία
Δεν θα συμμετάσχει σε συνάντηση για άμυνα και ασφάλεια της ΕΕ η Τουρκία
Η Τουρκία δεν πρόκειται να μετάσχει σε τυχόν συνάντηση που θα συγκαλέσει η κυπριακή προεδρία στην ΕΕ για θέματα Αμυνας και Ασφάλειας.
Την Τρίτη η κηδεία του Ντενκτάς
Την Τρίτη η κηδεία του Ντενκτάς
Η κηδεία του πρώην ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ραούφ Ντενκτάς, ο οποίος απεβίωσε χθες σε ηλικία 88 χρόνων, αναμένεται να γίνει την Τρίτη.
Αλλάξτε στάση για να δείτε πρόοδο!
Αυτό διεμήνυσε προς την Τουρκοκυπριακή πλευρά ο  Γρ. Δελαβέκουρας κατά τη σημερινή ενημέρωση των διπλωματικών συντακτών.
Τελευταία Σχόλια