Άλλαξαν, γιατί όμως?

greek 01/1/2012
Κάποτε ξεσήκωναν τον αντρικό πληθυσμό όπου κι αν πήγαιναν, ότι κι αν έκαναν! Σήμερα δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο...
 
Kirstie Alley
 

Η γνωστή ηθοποιός κάποτε διατηρούσε τη σιλουέτα της. Τα τελευταία χρόνια όμως το παράκανε με τα κιλά της. Ευτυχώς η συμμετοχή της στο Dancing with the stars την βοήθησε και έχασε 45 ολόκληρα κιλά. Να δούμε πόσο θα διατηρηθεί αυτή τη φορά!
 
Meg Ryan
 
Η γλυκιά ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει σε αμέτρητες κομεντί, το έχει παρατραβήξει με τα λίφτινκ με αποτέλεσμα τα χείλη της σήμερα σχεδόν να φτάνουν στα αυτιά της.
 
Tara Reid
 
 
Η ατίθαση ηθοποιός και party animal, που γνωρίσαμε ως παρθένα στο American Pie, πήρε αρκετά κιλά από τότε, στην προσπάθεια της όμως να τα ξαναχάσει, έγινε ανατριχιαστικά αδύνατη...
 
 




Tags:  

Πως επιλύονται οι φορολογικές διαφορές
Πως επιλύονται οι φορολογικές διαφορές
Στην Επιτροπή Διοικητικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών μπορούν να προσφύγουν οι φορολογούμενοι οι οποίοι αμφισβητούν τυχόν πράξη καταλογισμού φόρου, τέλους, εισφοράς ή προστίμου, που υπερβαίνει τις 50.000 ευρώ.
Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια
Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια
Απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων απο τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των θυελλωδών ανέμων 8 με 9 μποφόρ.
''Σημαντικές ευκαιρίες από τα κοιτάσματα στην Αν. Μεσόγειο''
''Σημαντικές ευκαιρίες από τα κοιτάσματα στην Αν. Μεσόγειο''
Οι ανακαλύψεις μεγάλων ενεργειακών κοιτασμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες δήλωσε σήμερα ο Ελληνας Υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας.
Τελευταία Σχόλια