Επιστολή του γγ του ΟΗΕ στους ηγέτες των δύο κοινοτήτων στην Κύπρο

greek 08/1/2012
Ο κυβερνητικός κκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι ο γγ του ΟΗΕ, Μπαν Κι-Μουν, απέστειλε επιστολή προς τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων στην Κύπρο.
 
Ο κ. Στεφάνου είπε ότι «η επιστολή υπάρχει, δεν την έχουμε όμως παραλάβει ακόμη και έτσι δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το περιεχόμενο, άρα, δεν μπορούμε να σχολιάσουμε». Πρόσθεσε, δε: «Ασφαλώς, μόλις την παραλάβουμε θα σχολιάσουμε το περιεχόμενο και ο Πρόεδρος Χριστόφιας αναλόγως θα απαντήσει στον γενικός γραμματέα του ΟΗΕ».
 
Σύμφωνα με πληροφορίες τουρκοκυπριακών μέσων ενημέρωσης, ο Μπαν Κι-Μουν αναφέρει στην επιστολή ότι οι απευθείας διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό έχουν εισέλθει στο τελικό στάδιο, κάνοντας μάλιστα λόγο για «τέλος του παιχνιδιού».
 




Tags:  

"Σημαντική η ζημιά στο αεροδρόμιο Λάρνακας"
"Σημαντική η ζημιά στο αεροδρόμιο Λάρνακας"
"Πρέπει να προβληματίσει όλους η πρακτική της λήψης εργατικών κινητοποιήσεων στα αεροδρόμια της Κύπρου, τα οποία περιλαμβάνονται στις ουσιώδεις υπηρεσίες", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των αεροδρομίων.
Στο νοσοκομείο ο Ραούφ Ντενκτάς με αφυδάτωση
Στο νοσοκομείο ο Ραούφ Ντενκτάς με αφυδάτωση
Στο ''πανεπιστημιακό'' νοσοκομείο Εγγύς Ανατολής νοσηλεύεται από χθες το βράδυ ο πρώην ηγέτης των Τ/κ Ραούφ Ντενκτάς, λόγω αφυδάτωσης.
"Χρήσιμη η συνάντηση"
"Χρήσιμη η συνάντηση"
Χρήσιμη χαρακτήρισε τη συζήτηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Έρογλου ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης, μετά το δείπνο στην οικία του δεύτερου στη Λεμεσό, χθες το βράδυ.
 
Τελευταία Σχόλια