Επεισόδια στον αγώνα Ομόνοιας - Απόλλωνα

greek 09/1/2012
Επεισόδια σημειώθηκαν χθες στον αγώνα Ομόνοιας - Απόλλωνα στο ''Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία'', στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας ανδρών α΄ κατηγορίας. 

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, το παιχνίδι Ομόνοιας - Απόλλωνα άρχισε το απόγευμα της Κυριακής στις 16:35, ενώπιον 150 περίπου οπαδών της Ομόνοιας, κάτω από την επιτήρηση πέντε μελών της Αστυνομίας.

Κατά τη λήξη του β΄ δεκαλέπτου και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 36-46 υπέρ του Απόλλωνα Λεμεσού, σύμφωνα πάντα με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, μερίδα οπαδών της Ομόνοιας Λευκωσίας εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου και επιτέθηκαν σε καλαθοσφαιριστές και παράγοντες του Απόλλωνα, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν ελαφρώς τρεις από τους παίχτες και τρεις παράγοντες της λεμεσιανής ομάδας.

Οι τραυματίες εφοδιάστηκαν με ιατρικό έντυπο για εξέταση από κυβερνητικό ιατρό, ενώ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μετέβη ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας και τη σκηνή στο στάδιο επισκέφθηκε και ο Σταθμάρχης του Αστυνομικού Σταθμού Αγίου Δομετίου, που συνεχίζει την εξέταση της υπόθεσης.

Επίσης, οι οπαδοί της Ομόνοιας έκαναν χρήση καπνογόνων εντός των αποδυτηρίων του Απόλλωνα και προκάλεσαν ζημιές σε δύο μικρά υάλινα παράθυρα των θυρών εισόδου στα αποδυτήρια, σε άλλα τρία υάλινα παράθυρα των από αλουμίνιο θυρών και σε ανθώνα που βρισκόταν στην είσοδο του σταδίου.

Αγνωστο είναι ακόμα το ύψος των ζημιών, για τις οποίες υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (ΤΑΕ Λευκωσίας) φωτογράφισαν τις ζημιές και περισυνέλεξαν διάφορα στοιχεία, συνεχίζοντας τις έρευνες, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει οποιεσδήποτε συλλήψεις μέχρι τη Δευτέρα το πρωί.





Tags:  

Δείπνο Αναστασιάδη στο ζεύγος Ερογλου
Δείπνο Αναστασιάδη στο ζεύγος Ερογλου
Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Αναστασιάδης και η σύζυγος του παραθέτουν σήμερα το βράδυ δείπνο προς το ζεύγος Ντερβίς Ερογλου, στην οικία τους στη Λεμεσό.
 
Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 και σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, πραγματοποιείται στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του κ. Αναστασιάδη με την τουρκοκυπριακή ηγεσία και σε ανταπόδοση παλαιότερου δείπνου του ζεύγους Ερογλου προς το ζεύγος Αναστασιάδη.
 
Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης και η σύζυγός του, Μεράλ, θα παρευρεθούν στο δείπνο, συνοδευόμενοι από το σύμβουλο του κ. Ερογλου, Κουντρέτ Οζερσάι.
 
H Acer παρουσίασε το πρώτο tablet με οθόνη 1080p
H Acer παρουσίασε το πρώτο tablet με οθόνη 1080p
Η Acer παρουσίασε στο Λας Βέγκας ένα νέο Iconia Tab tablet το οποίο έχει ανάλυση οθόνης 1920x1080 pixels.
Νέα συνάντηση των ηγετών
Νέα συνάντηση θα έχουν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Ερογλου.
Τελευταία Σχόλια