Επίσκεψη του Ισραηλινού υπουργού Αμυνας στην Αθήνα

greek 10/1/2012
Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί ο Ισραηλινός υπουργός Αμυνας, Έχουντ Μπάρακ.
Ο κ. Μπάρακ θα συναντηθεί με τον Έλληνα ομόλογο του Δημήτρη Αβραμόπουλο με τον οποίο αναμένεται να συζητήσουν θέματα που αφορούν στην πορεία των διμερών σχέσεων καθώς και στις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.
Το μεσημέρι ο κ. Μπάρακ θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλια., ενώ λίγο αργότερα θα  συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.
Τη στήριξή του στην πρωτοβουλία κοινωνικών οργανώσεων για διαδήλωση απόψε στις 18.00 στο Σύνταγμα, απέναντι από τη Βουλή, με αφορμή την επίσκεψη του Εχούντ Μπάρακ εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η επίσκεψη Μπάρακ στη χώρα μας δίνει συνέχεια στη στρατηγικού χαρακτήρα συμμαχία με το κράτος του Ισραήλ και αποτελεί πρόκληση για τα αισθήματα φιλίας και αλληλεγγύης της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού μας προς τον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό.
 




Tags:  

"Βραχιόλια" για χρέη στο Δημόσιο!
Ένας 61χρονος, διαχειριστής εταιρείας εμπορίας συστημάτων αλουμινίου, συνελήφθη για χρέη προς το Δημόσιο, που ανέρχονται στα 255.474,18 ευρώ.
 
Πριν τις εκλογές, αλλά μετά το PSI, η ανάδειξη νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ
Εκλογή προέδρου από τη Βάση!
Εκλογή νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τη βάση αλλά κάλπες πριν από τις εθνικές εκλογές, μετά όμως την ολοκλήρωση του PSI. Πράσινο.. σταυρόλεξο!
Αλλοδαπός μαχαίρωσε συγκρατούμενό του
Αλλοδαπός μαχαίρωσε συγκρατούμενό του
Ένας 30χρονος κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων, επιτέθηκε με μαχαίρι σε 31χρονο συγκρατούμενό του. Ο δράστης με το αυτοσχέδιο μαχαίρι τραυμάτισε το θύμα στην κοιλιακή χώρα και την ωμοπλάτη.
 
Τελευταία Σχόλια