Κατάληψη του Flash 96

greek 10/1/2012

10.15: Υπό κατάληψη τελούν από τις 10 και τέταρτο το πρωί οι εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού ΦΛΑΣ 96 από ομάδα νεαρών, οι οποίοι ανέτρεψαν την ομαλή ροή προγράμματος και μετέδωσαν ηχογραφημένο μήνυμα αλληλεγγύης στα μέλη της οργάνωσης επαναστατικός αγώνας, των οποίων η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετά από αυτεπάγγελτη εισαγγελική παρέμβαση βρίσκονται κάτω από το κτίριο που στεγάζεται ο ΦΛΑΣ 96 ενώ συνεχίζονται αυτή την ώρα οι διαπραγματεύσεις για την αποχώρηση των νεαρών.

12.30 Η δικηγόρος των καταληψιών Ιωάννα Κούρτοβικ αυτή τη στιγμή συνομιλεί με υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ελληνικής αστυνομίας.

Η ομάδα των αλληλέγγυων στον επαναστατικό αγώνα-  όπως αυτοαποκαλείται - μπήκε αιφνιδίως στο κτίριο και απαίτησε την ώρα του διάρκειας 70 λεπτών μηνύματος να μη μεταδοθούν οι προγραμματισμένες διαφημίσεις. Απαίτηση η οποία δεν έγινε δεκτή από τη διεύθυνση του σταθμού.

Η είδηση της κατάληψης του ΦΛΑΣ 96 κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών πρακτορείων - συγκεκριμένα του γαλλικού πρακτορείου ενώ τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης καλύπτουν με ρεπορτάζ το περιστατικό για το οποίο έχει ενημερωθεί και η ένωση συντακτών.

Ολοκληρώθηκε η απομάκρυνση από τις εγκαταστάσεις του FLASH των καταληψιών-αλληλέγγυων στους κατηγορούμενους για τον Επαναστατικό Αγώνα.

14.30 Ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερις ώρες η κατάληψη στην οποία τελούσαν από τις 10 και τέταρτο το πρωί οι εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού ΦΛΑΣ 96 από ομάδα αναρχικών, οι οποίοι ανέτρεψαν την ομαλή ροή προγράμματος και μετέδωσαν ηχογραφημένο μήνυμα αλληλεγγύης στα μέλη της οργάνωσης επαναστατικός αγώνας, των οποίων η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη στον Κορυδαλλό από τις 5 Οκτωβρίου.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις - μετά από αυτεπάγγελτη εισαγγελική παρέμβαση της προισταμένης της εισαγγελίας πρωτοδικών Ελένης Ράικου - έφτασαν κάτω από το κτίριο που στεγάζεται ο ΦΛΑΣ 96 ενώ συνεχίζονταν οι διαπραγματεύσεις για την αποχώρηση των νεαρών. 
Ο ΦΛΑΣ 96 διεμήνυσε ότι δεν επιθυμούσε τη δίωξη των νεαρών αλλά την επίλυση του προβλήματος με αποχώρηση των καταληψιών χωρίς να γίνουν προσαγωγές. Τελικά μετά από συζητήσεις του επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης και της δικηγόρου των καταληψιών Ιωάννας Κούρτοβικ αστυνομικοί προσήγαγαν τους καταληψίες. 
Σημειώνεται ότι η ομάδα των αλληλέγγυων στον επαναστατικό αγώνα-  όπως αυτοαποκαλείται - μπήκε αιφνιδίως στο κτίριο και απαίτησε την ώρα του διάρκειας 70 λεπτών μηνύματος να μη μεταδοθούν οι προγραμματισμένες διαφημίσεις. Απαίτηση η οποία δεν έγινε δεκτή από τη διεύθυνση του σταθμού.
Η είδηση της κατάληψης του ΦΛΑΣ 96 έκανε το γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών πρακτορείων - συγκεκριμένα του γαλλικού πρακτορείου ενώ τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης κάλυψαν με ρεπορτάζ το περιστατικό για το οποίο ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή και η ένωση συντακτών.
Για αρκετή χώρα προκλήθηκαν και κυκλοφοριακά προβλήματα στη λεωφόρο Κηφισίας καθώς κλούβες των ΜΑΤ είχαν παραταχθεί κατά μήκος του δρόμου στο ύψος των εγκαταστάσεων του ΦΛΑΣ 96.

 
 




Tags:  

Φαρφάλλε με Προσούτο
Φαρφάλλε με Προσούτο
Τρόπος Παρασκευής 
Βράζουμε τα φαρφάλλε.
Παράλληλα, ροδίζουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε το προσούτο.
Εξαρθρώθηκε ομάδα που διέπραττε κλοπές και διαρρήξεις
Εξαρθρώθηκε ομάδα που διέπραττε κλοπές και διαρρήξεις
Εξιχνιάστηκαν δέκα περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπών σε σπίτια, καθώς και κλοπής οχήματος στην ευρύτερη περιοχή της Σπάρτης.
Φλωρεντίνες με σοκολάτα
Φλωρεντίνες με σοκολάτα
Τρόπος Παρασκευής 
Σ' ένα κατσαρολάκι, τοποθετούμε τη ζάχαρη, το μέλι και την κρέμα γάλακτος.
 
Αφήνουμε το μείγμα να βράσει και ύστερα αποσύρουμε από την φωτιά, ρίχνουμε τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε ελαφρά.
 
Τελευταία Σχόλια