ΔΕΗ: Μνημόνιο Στρατηγικής Συνεργασίας με τον Όμιλο Silcio

greek 12/1/2012
Την υπογραφή Μνημονίου Στρατηγικής Συνεργασίας μεταξύ της ΔΕΗ και του Ομίλου SILCIO για τη σύσταση εταιρίας που θα παρέχει, μέσω πανελλαδικού δικτύου franchising, ολοκληρωμένες λύσεις οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων, ενεργειακές υπηρεσίες και προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς και υπηρεσίες εξυπηρέτησης των πελατών της ΔΕΗ ενέκρινε σήμερα το ΔΣ της επιχείρησης.

    Η ΔΕΗ θα μετέχει στην κοινή εταιρία με ποσοστό 49% ενώ το υπόλοιπο 51 % θα ανήκει στην SILCIO που είναι θυγατρική της Damco Energy και της Διεθνούς Κατασκευαστικής. Η ΔΕΗ θα μετέχει επίσης με 49% και στο μετοχικό κεφάλαιο των εργοστασίων κατασκευής φωτοβολταικού εξοπλισμού PIRITIUM SA και SILCIO SA του Ομίλου, τα οποία θα προμηθεύουν στην εμπορική εταιρεία τον αντίστοιχο εξοπλισμό. 





Tags:  

Συνάντηση Νταλάρα- Βενιζέλου
Συνάντηση Νταλάρα- Βενιζέλου
Ο κ.Βενιζέλος συναντάται σήμερα το πρωϊ με τον κ.Τσάρλς Νταλάρα, επικεφαλής του Διεθνούς Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικής IIF
Συλλήψεις για ναρκωτικά στον Πειραιά
Συλλήψεις για ναρκωτικά στον Πειραιά
Συνελήφθησαν χθες, στον κεντρικό λιμένα του Πειραιά, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, ένας 37χρονος και μία 26χρονη αλλοδαπή, για κατοχή ναρκωτικών.
Στις 4 την Παρασκευή το Πολιτικό Συμβούλιο
Στις 4 την Παρασκευή το Πολιτικό Συμβούλιο
Στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής θα συνεδριάσει, υπό την προεδρία του προέδρου του Κινήματος, Γιώργου Παπανδρέου, το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.
Τελευταία Σχόλια