Επίθεση σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!

greek 12/1/2012
Επεισοδιακή κατάληξη είχε η συγκέντρωση που είχαν προγραμματίσει βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για να συζητήσουν τις εσωκομματικές εξελίξεις στο Κίνημα, σε καφέ - μπαρ στο Παγκράτι. Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, σύμφωνα με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μια ομάδα περίπου 30 αριστεριστών εισέβαλε στον χώρο, ο οποίος είχε γίνει γνωστός από αναφορές σε τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, και αφού προπηλάκισε και πέταξε γιαούρτια στους παριστάμενους, προκάλεσε υλικές ζημίες στο κατάστημα.

Μετά από έντονους διαπληκτισμούς και λεκτικές αντιπαραθέσεις οι «εισβολείς» αποχώρησαν, όπως και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και η συγκέντρωσή τους δεν ολοκληρώθηκε.
 




Tags:  

Σε εξέλιξη διαμαρτυρία στη Βουλή
Σε εξέλιξη διαμαρτυρία στη Βουλή
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή κατά της εργασιακής εφεδρείας και των συγχωνεύσεων των φορέων, πραγματοποιεί η ΙΓΜΕ και η ΟΣΚ, με τη συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ.Κλειστή η Βασιλίσσης Σοφίας.
Επίσκεψη Καρατζαφέρη στο υπουργείο Άμυνας
Επίσκεψη Καρατζαφέρη στο υπουργείο Άμυνας
Το υπουργείο Άμυνας θα επισκεφθεί αύριο μετά τη συνεδρίαση της Βουλής, κατά την «ώρα του πρωθυπουργού», ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα του υπουργείου.
 
 
Στον εισαγγελέα ο Άκης Τσοχατζόπουλος
Στον εισαγγελέα ο Άκης Τσοχατζόπουλος
Στον εισαγγελέα Εφετών Γαληνό Μπρη, εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος κλήθηκε να καταθέσει για ψευδή δήλωση «πόθεν έσχες».
Τελευταία Σχόλια