Επίθεση σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού

greek 12/1/2012
Φθορές σε περισσότερα από 10 σταθμευμένα αυτοκίνητα και πέντε καταστήματα, με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα, προξένησε ομάδα χούλιγκαν, στις 7.30 το βράδυ, έξω από τα γραφεία συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού, στη συμβολή των οδών Νέστορος και Αθηνάς στο Ίλιον.

Οι δράστες που επέβαιναν σε μοτοποδήλατα σταμάτησαν έξω από το σύνδεσμο, προξένησαν τις ζημιές και διέφυγαν με τα δίκυκλα.Από την αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό τους.
 




Tags:  

Το ντέρμπι στη Ρόδο για Κολοσσό-ΠAΟ κλέβει την παράσταση
Το ντέρμπι στη Ρόδο για Κολοσσό-ΠAΟ κλέβει την παράσταση
Ντέρμπι κορυφής περιλαμβάνει η 13η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, με την οποία πέφτει η «αυλαία» του πρώτου γύρου. Κολοσσός και Παναθηναϊκός αναμετρώνται στη Ρόδο, με τον έτερο «συγκάτοικο» στην κορυφή της βαθμολογίας, Ολυμπιακό, να έχει θεωρητικά εύκολη αποστολή, καθώς θα υποδεχθεί τον Ηλυσιακό.
Πρωταθλητής χειμώνα ο ΠΑΟ
Πρωταθλητής χειμώνα ο ΠΑΟ
Πρωταθλητής χειμώνα στέφθηκε ο Παναθηναϊκός στην Α1 μπάσκετ ανδρών καθώς στην 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου επικράτησε με 81-71 του Κολοσσού Ρόδου στο Βενετόκλειο.
"Η Ελλάδα είναι μέλος του ευρώ"
"Η Ελλάδα είναι μέλος του ευρώ"
Ο Όλι Ρεν τόνισε πως η χώρα μας θα παραμείνει μέλος της ζώνης του ευρώ, ωστόσο, τόνισε πως έγινε δεκτή βάσει λανθασμένων στατιστικών στοιχείων.
 
 
Τελευταία Σχόλια