Ληστεία με έναν νεκρό στα Λιόσια

greek 12/1/2012
Έγκλημα με θύμα ιδιοκτήτη εταιρείας διανομής πετρελαίου, έγινε στις 8.30 το βράδυ στην 41η Οδό στα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τρεις άγνωστοι μπήκαν στο γραφείο του επιχειρηματία, που βρίσκεται στη μάνδρα με τα βυτιοφόρα της εταιρείας και τον πυροβόλησαν, πιθανότατα με πιστόλι, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.

Στον τόπο του εγκλήματος βρίσκονται αστυνομικοί της ασφάλειας και ιατροδικαστής, που ερευνούν την υπόθεση.Οι αστυνομικοί εξετάζουν την εκδοχή της ληστείας, χωρίς να αποκλείουν και οποιαδήποτε άλλη εκδοχή.
 




Tags:  

Ανοιχτές επιχειρήσεις έστω και με λιγότερες αποδοχές
Κάλλιο πέντε και στο χέρι!
«Είναι προτιμότερο να υπάρχουν ανοιχτές επιχειρήσεις με λίγο χαμηλότερες αποδοχές, αντί κλειστές επιχείρησεις και περισσότεροι άνεργοι», δήλωσε ο Πρωθυπουργός .
Στο υπουργικό το νομοσχέδιο για τον θαλάσσιο τουρισμό
Στο υπουργικό το νομοσχέδιο για το θαλάσσιο τουρισμό
Το νομοσχέδιο για το θαλάσσιο τουρισμό,οι διατάξεις για την άρση του καμποτάζ, οι συμβάσεις ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας του δικτύου ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, είναι από τα θέματα του υπουργικού συμβουλίου.
«Όχι» στην αποφυλάκιση Μπέου, Τσακογιάννη
«Όχι» στην αποφυλάκιση Μπέου, Τσακογιάννη
Προφυλακιστέοι θα παραμείνουν οι Αχιλλέας Μπέος, Γιώργος Τσακογιάννης και Βασίλης Καρακούλιας, καθώς τα αιτήματα αποφυλάκισης που είχαν υποβάλλει, απορρίφθηκαν την Παρασκευή από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Τελευταία Σχόλια