H Λίνα Νικολακοπούλου ρωτά...

greek 13/1/2012
 Μετά την περσινή επιτυχία τού «Ένας λόγος παραπάνω», μιας ενότητας συνεντεύξεων - συζητήσεων με ανθρώπους της Τέχνης, της Διανόησης και της Επιστήμης, η ιδέα της Λίνας Νικολακοπούλου και του δημοσιογράφου Μάκη Προβατά επιστρέφει στο Gazarte.
 
Η μόνη διαφορά είναι ότι πλέον θα γίνεται στο loft του πολυχώρου Gazarte κάθε Κυριακή απόγευμα στις 6:30. Κάθε συνέντευξη θα διαρκεί μία ώρα και μετά, το κοινό θα μπορεί να υποβάλλει ερωτήσεις στον καλεσμένο ή την καλεσμένη.
 
Η φετινή ενότητα ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή (8/1) με τον επιστήμονα-ερευνητή του ΜΙΤ Αντρέα Μερσίν. Ο Μερσίν εργάζεται στο τμήμα Βιοφυσικής και Βιοϊατρικης του κορυφαίου ιδρύματος και μίλησε για τις κατασκευές - παιχνίδια του τμήματος του, όπως το μηχάνημα «μύτη» που μυρίζει τον καρκίνο, το οποίο δημιούργησε ο ίδιος με την ομάδα του και βρίσκεται πολύ κοντά στην τελειοποίησή του.
 
Για τις επόμενες Κυριακές του Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένοι, ως ομιλητές, ο σύμβουλος επικοινωνίας Πίτερ Οικονομίδης (15/1), ο επίκουρος καθηγητής στο MIT, Κωσταντίνος Δασκαλάκης (σσ. το ελληνικό μυαλό που διαπρέπει στη Βοστώνη, καθώς κατάφερε να λύσει τον γρίφο του νομπελίστα Τζον Νας) και ο Γιώργος Γραμματικάκης (29/1)
 




Tags:  

Έντονη αντιπαράθεση Παπακωνσταντίνου - Μπετενιώτη
Έντονη αντιπαράθεση Παπακωνσταντίνου - Μπετενιώτη
Με αφορμή τις πρόσφατες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, είχαμε λεκτικό επεισόδιο στη Βουλή ανάμεσα στον Γ.Παπακωνσταντίνου και τον Μ.Μπετενιώτη.
 
 
"Έφυγε" ο δήμαρχος Δέλτα, Νικόλαος Γιουτίκας
"Έφυγε" ο δήμαρχος Δέλτα, Νικόλαος Γιουτίκας
Την τελευταία του πνοή άφησε αιφνίδια τα ξημερώματα, σε ηλικία 67 ετών, ο δήμαρχος Δέλτα, Νικόλαος Γιουτίκας. Ο θάνατος του οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.
Προβλήματα στις μετακινήσεις στη βόρεια Αττική
Είδαμε μια ...άσπρη μέρα!
Μόνο με αλυσίδες γίνεται η κίνηση των οχημάτων στην Πάρνηθα, που από το πρωί έχει ντυθεί στα λευκά. Διαβάστε τι καιρό θα κάνει σε όλη τη χώρα.
 
Τελευταία Σχόλια