Προβλήματα στις μετακινήσεις στη βόρεια Αττική

greek 11/1/2012
Συνεχίζονται τα προβλήματα στις μετακινήσεις, που δημιουργεί η χιονόπτωση στη Βόρεια Αττική.
   
Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στη λεωφόρο Πάρνηθας, απο το τελεφερίκ και πάνω, αλλά και στον Υμηττό, στη Θέση Καλοπούλα προς τις κεραίες.
 
   
Με αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στην οδό Αγίου Μερκουρίου, από τα Βασιλικά Κτήματα προς Άγιο Μερκούριο και Κατσιμίδι και στην οδό Αγίας Τριάδος στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, ενώ αποκαταστάθηκε το πρόβλημα από Παλιά Πεντέλη προς Άγιο Πέτρο.
 
Χιονόνερο ή χιόνι θα πέσει σήμερα στην ανατολική χώρα, ενώ στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες.
 
Οι άνεμοι θα είναι βόρειο εντάσεως 7 και πιθανόν 8 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν σε χαμηλά επίπεδα.
 
Στην Αττική νεφώσεις με χιονόνερο κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού με παροδικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και πιθανόν και στα βόρεια προάστια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 8 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τη θερμοκρασία να ξεκινά από τους -2 και να σκαρφαλώνει μέχρι τους 7 βαθμούς.
 




Tags:  

Εξαρθρώθηκε συμμορία ναρκωτικών
Εξαρθρώθηκε συμμορία ναρκωτικών
Eξαρθρώθηκε πολυμελές οργανωμένο κύκλωμα, που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και χασίς στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Ρόδο και άλλες περιοχές της Ελλάδας.Δείτε φωτογραφίες.
Επιτέλους ένα θετικό στοιχείο!
Επιτέλους ένα θετικό στοιχείο!
Ανοδικά κινήθηκε ο δείκτης οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα το Δεκέμβριο, σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα και διαμορφώθηκε στις 70,4 μονάδες!
Πρόγραμμα για τη Διατήρηση και Βιώσιμη Ανάπτυξη της Παράκτιας Ζώνης της Αν. Μακε
Πρόγραμμα για τη Διατήρηση και Βιώσιμη Ανάπτυξη της Παράκτιας Ζώνης της Αν. Μακεδονίας και Θράκης
Η δημιουργία προστιθέμενης αξίας στην περιοχή μέσα από τη λογική <<προστασία του περιβάλλοντος και βιώσιμη ανάπτυξη της παράκτιας ζώνης>>...
Τελευταία Σχόλια