Επιστολές Γιορκαντζίογλου σε Χριστόφια και Ερογλου

greek 12/1/2012
Επιστολές στον Πρόεδρο Χριστόφια και τον Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Ερογλου απέστειλε ο αρχηγός του ΡΤΚ Οζγκάν Γιορκαντζίογλου.

Οπως γράφει σήμερα ο τ/κ τύπος, ο Γιορκατζίογλου κάλεσε τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να καταβάλουν προσπάθειες για να στεφθεί με επιτυχία η επικείμενη συνάντηση στο Greetree. 

Σε δηλώσεις εξάλλου ύστερα από συνάντηση με τον σύνδεσμο επιχειρηματιών στα κατεχόμενα, ο Γιορκαντζίογλου δήλωσε ότι η επίτευξη λύσης είναι απαραίτητη για τις δύο πλευρές και ότι πρέπει να υποβάλουν προτάσεις και εισηγήσεις για να οδηγηθούμε σε λύση. 

Ο σύνδεσμος επιχειρηματιών επισκέφθηκε και το κόμμα Κοινοτικής Δημοκρατίας.

Οπως δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου Μετίν Σαντί θα πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια για επίτευξη λύσης, αλλά παράλληλα θα πρέπει να υπάρχει και σχέδιο Β και Γ, όπως είπε.





Tags:  

Πολιτιστικό αντάμωμα των Ποντίων στην Κύπρο
Πολιτιστικό αντάμωμα των Ποντίων στην Κύπρο
Η Ένωση Ελλήνων Ποντίων Κύπρου «Παναγία Σουμελά», σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ελλάδος στην Κύπρο και το Κέντρο Νεότητας «Παναγία Σουμελά»...
Συμφωνία για θέματα πολιτισμού μεταξύ Κύπρου και Κατάρ
Συμφωνία για θέματα πολιτισμού μεταξύ Κύπρου και Κατάρ
Συμφωνία για θέματα πολιτισμού, υπέγραψαν ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Γιώργος Δημοσθένους και ο Υπουργός Πολιτισμού, Τεχνών και Κληρονομιάς του Κατάρ.
 "Σχέδιο Β" της Τουρκίας στο Κυπριακό
"Σχέδιο Β" της Τουρκίας στο Κυπριακό
Σύμφωνα με το Abhaber και το NTV, εάν δεν επιτευχθεί πρόοδος στο Κυπριακό κατά την επικείμενη συνάντηση τότε η Άγκυρα θα τροποποιήσει τις βασικές της παραμέτρους. 
Τελευταία Σχόλια