Δεν μπορούσαν να περιμένουν!

greek 12/1/2012
Αμέσως μετά το πέρας του Υπουργικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Πρωθυπουργού Λ.Παπαδήμου με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου!
 
Ο κ. Παπανδρέου μετέβη απόψε στο γραφείο του στη Βουλή, όπου βρισκόταν ήδη ο κ. Παπαδήμος λόγω της συνεδρίασης του υπουργικού Συμβουλίου.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισαν να κάνουν σήμερα τη συνάντησή τους, που είχε προγραμματιστεί για το πρωί του Σαββάτου, στο πλαίσιο των συναντήσεων που κάνει ο πρωθυπουργός με τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Σύμφωνα, εξάλλου, με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ: 

"Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις διεθνώς, στην Ευρώπη και την Ελλάδα, τις προτεραιότητες της χώρας την προσεχή περίοδο, την στήριξη του έργου της κυβέρνησης σε αυτήν την κατεύθυνση, την πορεία των διαπραγματεύσεων για την υλοποίηση του PSI και την ολοκλήρωση των νέου προγράμματος". 

Ο κ. Παπανδρέου είχε επίσης την ευκαιρία να συναντηθεί και με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο ο κ. Παπανδρέου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
 




Tags:  

Θα βρούμε λιγότερα ψηφοδέλτια
Αυτό δήλωσε ο Γιάννης Ραγκούσης στους πολιτικούς συντάκτες.Τόνισε ακόμα ότι οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να είναι υπουργοί.
Στο 2,4% ο πληθωρισμός το Δεκέμβριο
Κατά 3,3% αυξήθηκε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα το 2011
Στο 2,4% επιβραδύνθηκε ο πληθωρισμός το Δεκέμβριο από 2,9% που ήταν το Νοέμβριο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή.
Πρωτοβουλία προτάσεων από Ευθυμίου
Πρωτοβουλία προτάσεων από Ευθυμίου
Πρόταση τριών σημείων αναμένεται, να καταθέσει προς το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ο Πέτρος Ευθυμίου.
Τελευταία Σχόλια