Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Ραούφ Ντενκτάς

greek 12/1/2012
Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του Ραούφ Ντενκτάς, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα πλέον στα νεφρά και στο συκώτι.

Οπως μεταδίδουν τουρκικά και τ/κ ΜΜΕ, ο γιος του πρώην ηγέτη των Τ/κ, Σερντάρ Ντενκτάς, δήλωσε πως οι γιατροί του ''πανεπιστημιακού'' νοσοκομείου Εγγύς Ανατολής ανέφεραν ότι υπάρχει ανεπάρκεια στα ζωτικά όργανα του πατέρα του.

Η κατάσταση χειροτερεύει, πρόσθεσε, λέγοντας ότι οι γιατροί θα δώσουν λεπτομέρειες αργότερα. Σε δήλωσή του στο τουρκικό κρατικό κανάλι, ο Σερντάρ Ντενκτάς ανέφερε ότι ο Ραούφ Ντενκτάς έχει διαύγεια πνεύματος. ''Αλλά αυτό έχει γίνει μειονέκτημα, αφού θέλει διαρκώς να πάει σπίτι και δεν θέλει να περάσει ξανά την ίδια διαδικασία στο νοσοκομείο''.

Ο Ραούφ Ντενκτάς λόγω αφυδάτωσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του ''πανεπιστημίου'' Εγγύς Ανατολή στις 5 Ιανουαρίου.





Tags:  

Τι βρήκε η Noble στο οικόπεδο 12
Τι βρήκε η Noble στο οικόπεδο 12
Tα ευρήματά της από τις ερευνητικές γεωτρήσεις στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα μέχρι τέλους του μήνα η αμερικανική εταιρεία Noble.
Τράπεζα Κύπρου: Εγκρίθηκε από Κεφαλαιαγορά η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου
Τράπεζα Κύπρου: Εγκρίθηκε από Κεφαλαιαγορά η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου
Η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε ότι στις 12 Ιανουαρίου του 2012 η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου ενέκρινε το Ενημερωτικό Δελτίο.
 "Σχέδιο Β" της Τουρκίας στο Κυπριακό
"Σχέδιο Β" της Τουρκίας στο Κυπριακό
Σύμφωνα με το Abhaber και το NTV, εάν δεν επιτευχθεί πρόοδος στο Κυπριακό κατά την επικείμενη συνάντηση τότε η Άγκυρα θα τροποποιήσει τις βασικές της παραμέτρους. 
Τελευταία Σχόλια