Κοινοί οι στόχοι δανικής και κυπριακής προεδρίας της ΕΕ

greek 12/1/2012
Σε πολύ φιλικό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε στην Κοπεγχάγη συνάντηση του Προέδρου Δημήτρη Χριστόφια με την πρωθυπουργό της Δανίας Χέλε Τόρινγκ Σμιτ, στο περιθώριο της επίσημης τελετής έναρξης της δανικής προεδρίας της ΕΕ.

    Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση στη Λευκωσία, κατά τη συνάντηση ''διαπιστώθηκαν οι κοινοί στόχοι της δανικής και της κυπριακής προεδρίας για μια καλύτερη Ευρώπη, η οποία και μέσα από την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, αλλά και μέσα από δράσεις κοινωνικής συνοχής θα επιστρέψει στην ανάπτυξη και θα δείξει περισσότερη προσοχή στον άνθρωπο- πολίτη της ΕΕ''. 

    Η πρωθυπουργός της Δανίας αποδέχθηκε πρόσκληση του προέδρου Δ. Χριστόφια να επισκεφθεί την Κύπρο στο πλαίσιο της εμβάθυνσης της συνεργασίας και του συντονισμού των προεδριών Δανίας και Κύπρου.





Tags:  

 Επείγουσα έκκληση για αίμα στο Νοσοκομείο Λεμεσού
Επείγουσα έκκληση για αίμα στο Νοσοκομείο Λεμεσού
Επείγουσα έκκληση για προσφορά αίματος όλων των ομάδων απευθύνει η Τράπεζα Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού λόγω σοβαρών ελλείψεων.
Στα προημιτελικά του Σίδνεϊ ο Μάρκος Παγδατής
Στα προημιτελικά του Σίδνεϊ ο Μάρκος Παγδατής
Στα προημιτελικά του Σίδνεϊ προκρίθηκε σήμερα ο Κύπριος αντισφαιριστής Μάρκος Παγδατής, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αργεντινό Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο.
Το κόκκινο κρέας αυξάνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού
 Το είδος των πρωτεϊνών που καταναλώνει κανείς, παίζει ρόλο όσον αφορά το πόσο κινδυνεύει από εγκεφαλικό.
Τελευταία Σχόλια