Αλλάξτε στάση για να δείτε πρόοδο!

greek 12/1/2012
 Το Κυπριακό πρέπει να επιλυθεί, αλλά που μπορεί να οδηγηθεί αυτή η διαπραγμάτευση όταν η μια πλευρά (τουρκοκυπριακή) προβάλει συνεχώς ανελαστικές και οπισθοδρομικές θέσεις; αναρωτήθηκε με νόημα ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Γρ. Δελαβέκουρας κατά τη σημερινή ενημέρωση των διπλωματικών συντακτών.

    Συνεχίζοντας, τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στα θέματα, τα οποία τελούν υπό διαπραγμάτευση αυτή τη στιγμή μεταξύ της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής κοινότητας και πρόσθεσε ότι «η τουρκοκυπριακή πλευρά πρέπει να αλλάξει στάση διαφορετικά δεν μπορεί κανείς να είναι αισιόδοξος ότι θα φθάσουμε σε αποτελέσματα».

    Όπως σημείωσε «η στάση του κ. Έρογλου όλο αυτό το διάστημα με τις συνεχείς υπαναχωρήσεις από τα συμφωνημένα δεν επιτρέπει αισιοδοξία αυτή τη στιγμή».

    Απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τις προσπάθειες της Τουρκίας να προωθήσει μια πολυμερή διάσκεψη, μετά από τη συνάντηση στο Greentree, ο κ. Δελαβέκουρας τόνισε: «Η διαδικασία των Ηνωμένων Εθνών είναι κυπριακής ιδιοκτησίας. Γίνεται δηλαδή από τους Κυπρίους για τους Κυπρίους και μόνο έτσι μπορεί να προκύψει μια βιώσιμη λύση».





Tags:  

Ντεπούτο με Αρσεναλ έκανε ο κυπριακής καταγωγής Γεννάρης
Το ντεμπούτο του σε επίσημο αγώνα με τα χρώματα της Άρσεναλ πραγματοποίησε ο Κυπριακής καταγωγής ποδοσφαιριστής Νίκος Γεννάρης. 
Επαναπατρίζονται οι κλεμμένες εικόνες
Επαναπατρίζονται οι κλεμμένες εικόνες
Δύο μεταβυζαντινές εικόνες, οι οποίες κλάπηκαν από κατεχόμενους ναούς της Κύπρου και εξήχθησαν παράνομα, εντοπίστηκαν στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και επιστρέφουν στην Κύπρο.
 
Το κόκκινο κρέας αυξάνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού
 Το είδος των πρωτεϊνών που καταναλώνει κανείς, παίζει ρόλο όσον αφορά το πόσο κινδυνεύει από εγκεφαλικό.
Τελευταία Σχόλια