Διαμαρτυρία των εργαζομένων στον ΕΟΜΜΕΧ

greek 10/1/2012

Την αντίδραση των εργαζομένων του "Ελληνικού Οργανισμού Μικρών - Μεσαίων Επιχειρήσεων και Χειροτεχνίας" προκάλεσαν οι ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου.
   
Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι τονίζουν: ''μόλις δύο μήνες μετά την έκδοση Υπουργικής Απόφασης για την συγχώνευση του ΕΟΜΜΕΧ ΑΕ με το ΕΤΕΑΝ ΑΕ, με το νέο πολυνομοσχέδιο 2012, επιχειρείται η ακύρωση της συγχώνευσης, απολύονται 40 υπάλληλοι και οι δραστηριότητες του ΕΟΜΜΕΧ χάνονται με τη μεταφορά τους στη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του υπουργείου Ανάπτυξης ενώ με το ίδιο πολυνομοσχέδιο καταργούνται και οι θυγατρικές - κλαδικές επιχειρήσεις του ΕΟΜΜΕΧ ΑΕ, που παρείχαν ουσιαστικό στήριγμα στους κλάδους που απευθυνόταν''.

   
Οι εργαζόμενοι ζητούν να εφαρμοσθεί η κοινή υπουργική απόφαση που συγχωνεύει τον ΕΟΜΜΕΧ ΑΕ με το ΕΤΕΑΝ ΑΕ, καθώς εκτιμούν ότι αυτό θα δημιουργήσει έναν φορέα με συνεκτικό και ένα ολοκληρωμένο σύνολο χρηματοδοτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.

 




Tags:   ΕΟΜΜΕΧ  

35 όχι για ...εκτός σχεδίου!
35 όχι για ...εκτός σχεδίου!
35 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν την απόσυρση του Προεδρικού Διατάγματος, το οποίο απαγορεύει καθολικά τη δόμηση σε εκτός σχεδίου περιοχές.
Απολύσεις στο Δημόσιο;
Απολύσεις στο Δημόσιο;
Σε απολύσεις αναμένεται να οδηγήσει η διαδικασία αξιολόγησης φορέων που αποφασίστηκε από τα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομικών. 
Θα λειτουργήσει ξανά το μειονοτικό σχολείο στην Ίμβρο
Θα λειτουργήσει ξανά το μειονοτικό σχολείο στην Ίμβρο
Θα ξαναχτυπήσει κουδούνι στα ελληνικά σχολεία της Ίμβρου, έπειτα από 47 χρόνια, όπως έγινε γνωστό από τον εκπρόσωπο των Μειονοτικών Βακουφίων.
Τελευταία Σχόλια