''Δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα για το κυπριακό''

greek 07/1/2012
Δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα για επίλυση του κυπριακού, όπως έχει σημειώσει και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.
 
Αναφορικά με τη σύγκληση διεθνούς, ο κ. Στεφάνου παρέπεμψε στην χθεσινή δήλωση του Μπαν Κι Μουν και στο τελευταίο ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας, ότι για να πραγματοποιηθεί διεθνής διάσκεψη θα πρέπει πρώτα να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις και να υπάρξει πρόοδος στις εσωτερικές πτυχές του κυπριακού.Η τοποθέτηση αυτή , είπε, απηχεί και τη θέση της ελληνοκυπριακής πλευράς.
 
Μπροστά μας, επεσήμανε ο Κύπριος εκπρόσωπος, είναι η προσεχής συνάντηση στη Νέα Υόρκη και σημείωσε ότι ο γενικός γραμματέας έθεσε ως στόχο την επίτευξη προόδου με νέες συγκλίσεις.
 
Αυτές, δήλωσε ο κ. Στεφάνου, δεν υπήρξαν, επειδή η Τουρκοκυπριακή πλευρά δεν στάθηκε συνεπής έναντι του Μπαν Κι Μουν ότι οι διαπραγματεύσεις θα συνεχίζονταν από εκεί που είχαν μείνει με τον τέως τουρκοκύπριο ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.
 




Tags:  

Δε θα ξεχαστεί...
Δε θα ξεχαστεί...
Η τραγωδία στο Μαρί δεν πρόκειται να ξεχαστεί, δηλώνει η ΓΓ του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Ιωάννα Παναγιώτου.
 
Βολές Περδίκη για τα οικονομικά μέτρα
Βολές Περδίκη για τα οικονομικά μέτρα
Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών διά του βουλευτή του Γιώργου Περδίκη επέκρινε την Κυβέρνηση ότι προσπαθεί να επιρρίψει τις ευθύνες για τις επιπτώσεις των οικονομικών μέτρων στη Βουλή.
 
''Οχι άλλη τραγωδία όπως το Μαρί''
''Οχι άλλη τραγωδία όπως το Μαρί''
Ολοι πρέπει να εργαστούν ώστε να μην ξανασυμβεί στην Κύπρο παρόμοιο θλιβερό συμβάν όπως η τραγωδία στο Μαρί, δήλωσε σήμερα ο Αρχηγός της Αστυνομίας Μιχάλης Παπαγεωργίου.
Τελευταία Σχόλια