Πρόσκρουση πλοίου στο λιμάνι της Λήμνου

greek 09/1/2012
 
Ασφαλείς οι 323 επιβάτες του AQUA MARIA, το οποίο κατά την είσοδό του στο λιμάνι της Μύρινας προσέκρουσε στην προβλήτα.
   
Από την πρόσκρουση το πλοίο υπέστη ρήγμα στην πρυμναία δεξιά πλευρά και συγκεκριμένα δεξιά του καταπέλτη σε ύψος περίπου δύο μέτρων από την ίσαλο γραμμή, ενώ δεν προκλήθηκε ρύπανση του θαλασσίου περιβάλλοντος.

   
Από τη Λιμενική Αρχή Μύρινας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι να προσκομιστεί βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ το χθεσινό προγραμματισμένο δρομολόγιο του πλοίου για Άγιο Ευστράτιο - Λαύριο στις 19:30 με 65 επιβάτες, παρέμεινε ανεκτέλεστο. 

 





Aντιδράσεις για το θάνατο του αστέγου
Aντιδράσεις για το θάνατο του αστέγου
Την άμεση ενεργοποίηση των διαδικασιών για τη λειτουργία ξενώνα αστέγων στα Χανιά, αλλά και για την ανάπτυξη ενός δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης επισημαίνουν εκπρόσωποι φορέων, μετά την είδηση του θανάτου ενός άνδρα 62 ετών.
Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και στον Εύοσμο
Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και στον Εύοσμο
Νέο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας λειτουργεί από τα μέσα Δεκεμβρίου 2011 στις εγκαταστάσεις του Διαπολιτισμικού Λυκείου Ευόσμου, για περίπου 40 μαθητές, που είχαν εγκαταλείψει πρόωρα το σχολείο.
Συνάντηση Αλ. Τσίπρα με τους εργαζόμενους στις ΔΟΥ
Συνάντηση Αλ. Τσίπρα με τους εργαζόμενους στις ΔΟΥ
Συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες  θα έχει στις 10:00 π.μ. ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Τελευταία Σχόλια