Ηράκλειο: Μελέτες 5,5 εκατ. ευρώ

greek 12/1/2012
Τη χρηματοδότηση 12 μελετών με συνολικό προϋπολογισμό περίπου 5,5 εκατ. ευρώ, από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ζήτησε από τον υπουργό Κώστα Σκανδαλίδη, ο δήμαρχος Γόρτυνας, Νίκος Σχοιναράκης, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης επίσκεψης.

Οι μελέτες που ζήτησε ο κ. Σχοιναράκης να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013», αφορούν μια σειρά από έργα στις Δημοτικές Ενότητες της Αγίας Βαρβάρας, της Γόρτυνας και του Ρούβα, με πιο σημαντικά εξ αυτών την αντιμετώπιση των κατολισθήσεων στον οικισμό του Αγίου Θωμά, την αξιοποίηση της αρδευτικής γεώτρησης στον Πρινιά και την ανάπλαση των οικισμών 'Ανω Μούλια, Απομαρμά και Μετόχια.

Οι 12 μελέτες έχουν συνολικό προϋπολογισμό περίπου 5,5 εκατ. ευρώ κι ο δήμαρχος Γόρτυνας εξέφρασε την αισιοδοξία του πως το υπουργείο, παρά την οικονομική στενότητα που υπάρχει, θα χρηματοδοτήσει κάποιες από αυτές.
 
 




Tags:  

Ολοκληρώθηκε η διαμαρτυρία της ΑΔΕΔΥ
Ολοκληρώθηκε η διαμαρτυρία της ΑΔΕΔΥ
Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα έξω από τη Βουλή, ενάντια στην εργασιακή εφεδρεία και τις απολύσεις. Δείτε φωτογραφίες.
Προβλήματα από τις χιονοπτώσεις στην Κρήτη
Προβλήματα από τις χιονοπτώσεις στo Hράκλειο
Κακοκαιρία πλήττει την ανατολική Κρήτη, με κύρια χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, τις χαμηλές θερμοκρασίες και τους ισχυρούς ανέμους.
Ξανά στο εδώλιο ο Εφραίμ
Ξανά στο εδώλιο ο Εφραίμ
Από το Εφετείο Θράκης θα δικαστούν και πάλι ο ηγούμενος Εφραίμ, ο μοναχός Αρσένιος και η εφέτης Μαρία Ψάλτη, για παράβαση δικαστικού απορρήτου και παράβαση καθήκοντος η εφέτης και ηθικής αυτουργία οι Εφραίμ-Αρσένιος.
 
Τελευταία Σχόλια