Προβλήματα από τις χιονοπτώσεις στo Hράκλειο

greek 11/1/2012
Κακοκαιρία πλήττει την ανατολική Κρήτη, με κύρια χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, τις χαμηλές θερμοκρασίες και τους ισχυρούς ανέμους, ενώ προβλήματα καταγράφονται τόσο στην κυκλοφορία των οχημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, όσο και στην ηλεκτροδότηση, με διακοπές ρεύματος.
   
Από τις 10 το πρωί έχει εκδοθεί απαγορευτικό του απόπλου από τα λιμάνια της Κρήτης, όπου όμως τα πλοία κατέπλευσαν το πρωί κανονικά.
   
Οι χιονοπτώσεις έχουν προκαλέσει προβλήματα στη συγκοινωνία προς τη Μεσαρά μετά την Αυγενική, προς τα Ανώγεια μετά την Τύλισο και προς το Οροπέδιο Λασιθίου, όπου οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαιτέρα προσεκτικοί.
 




Tags:  

«Μας ενδιαφέρει τα μέγιστα το Φυσικό Αέριο»
«Μας ενδιαφέρει τα μέγιστα το Φυσικό Αέριο»
Για μία ακόμα φορά ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης δήλωσε θετικός για την κινητικότητα που υπάρχει γύρω από τα κοιτάσματα πετρελαίου στην Ήπειρο.
Ο ήλιος θα βγάλει... δόντια!
Ο ήλιος θα βγάλει... δόντια!
Μην ξεγελαστείτε με τον ηλιάκο και κάνετε κανένα λάθος να κρύψετε τα μπουφάν και τα αδιάβροχα! "Οπλιστείτε" με ξύλα, πετρέλαιο και ...ρεύμα όσοι δεν το έχετε πληρώσει!
Δεν υπάρχουν ειλημμένες αποφάσεις για μειώσεις μισθών
Δεν υπάρχουν ειλημμένες αποφάσεις για μειώσεις μισθών
 Αυτό δήλωσε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος απαντώντας στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.
Τελευταία Σχόλια