Επιστολή βουλευτών στο Σηφουνάκη

greek 11/1/2012

Μέσω της κοινοβουλευτικής διαδικασίας και όχι μέσω Προεδρικού Διατάγματος καλούν 19 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τον αναπληρωτή υπουργό ΠΕΚΑ Ν. Σηφουνάκη να αντιμετωπίσει το θέμα των χρήσεων γης.

Με σχετική επιστολή τους οι 19, με πρώτο υπογράφοντα τον βουλευτή Πιερίας Ι. Αμοιρίδη, ζητούν από τον κ. Σηφουνάκη, να καταθέσει στη Βουλή ως νομοσχέδιο το σχετικό σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, το οποίο έχει δώσει στη δημοσιότητα για διαβούλευση.

Όπως αναφέρουν οι βουλευτές το σχέδιο ΠΔ εμπεριέχει θέματα που επηρεάζουν άμεσα την τοπική ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής, ενώ «υπάρχουν γενικά πολεοδομικά σχέδια που μόλις έχουν ολοκληρωθεί και άλλα είναι σε εξέλιξη».

 





Όχι στην αύξηση της ηλικίας συνταξιοδότησης λένε Έλληνες και Ευρωπαίοι
Όχι στην αύξηση της ηλικίας συνταξιοδότησης
 Μόνο το 23% των Ελλήνων και το 33% των πολιτών στην ΕΕ συμφωνούν με την ιδέα αύξησης της επίσημης ηλικίας συνταξιοδότησης έως το 2030.
"Την έπεσαν" σε ελεγκτές καυσίμων!
"Την έπεσαν" σε ελεγκτές καυσίμων!
Επίθεση από περίπου 30 άτομα που φορούσαν κράνη, δέχθηκε μικτή ομάδα που έκανε έλεγχο για το παραεμπόριο στη συμβολή των οδών Πατησία και Χέυδεν.
«Αυτό είναι σε εξέλιξη»
«Αυτό είναι σε εξέλιξη»
Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο Στέφανος Τζουμάκας ερωτηθείς για τις πληροφορίες που τον φέρουν να σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Τελευταία Σχόλια