«Αυτό είναι σε εξέλιξη»

greek 11/1/2012
«Αυτό είναι σε εξέλιξη. Έχουμε ένα θέμα με την κρίση ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ». Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο Στέφανος Τζουμάκας ερωτηθείς για τις πληροφορίες που τον φέρουν να σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Τζουμάκας τόνισε ότι προτεραιότητα πρέπει να είναι οι πολιτικές και εξαπέλυσε βολές κατά στελεχών του ΠΑΣΟΚ. «Δεν μας αφορά, το να υπάρχουν πρόσωπα που θα συνεχίσουν την ίδια πολιτική. Άρα πρέπει να ξεκαθαριστεί το πολιτικό πεδίο. Η πολιτική έχει υποστεί γερό χτύπημα από τις αγοραίες πολιτικές. Το ΠΑΣΟΚ είναι σε εξέλιξη. Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γυρίσει στο Μεσαίωνα, επειδή τώρα ορισμένοι από το Μεσαίωνα ήρθαν να εγκατασταθούν εδώ. Μπορούν αυτοί οι άνθρωποι που παριστάνουν το ΠΑΣΟΚ και που ήρθαν κι από άλλα κόμματα, φιλοξενούμενοι είναι ορισμένοι, να συνεχίσουν τη διαδρομή τους, γιατί υπάρχει κόμμα νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα. Είναι της κυρίας Μπακογιάννη».





Tags:  

"Πνίγηκε" στα σκουπίδια η Πάτρα
"Πνίγηκε" στα σκουπίδια η Πάτρα
Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους εμφανίστηκαν οι κάτοικοι της Ξερόλακκας που έχουν καταλάβει τον ΧΥΤΑ της περιοχής.
 
24ωρη απεργία στην ΕΡΤ
24ωρη απεργία στην ΕΡΤ
Απεργούν από σήμερα στις 13.00 έως τις 13.00 της Παρασκευής, 13 Ιανουαρίου 2012 οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ.
Ανετα με τριάρα στους «8» ο Ολυμπιακός
Ανετα με τριάρα στους «8» ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να καταβάλει την αντίσταση του Θρασύβουλου στο «Καραϊσκάκη» και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Δύο γκολ στο 3-0 των Ερυθρόλευκων πέτυχε ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος στη συνέχεια τραυματίστηκε από ένα τάκλιν του Νίκου Βασιλείου.
Τελευταία Σχόλια