Ανετα με τριάρα στους «8» ο Ολυμπιακός

greek 11/1/2012
Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να καταβάλει την αντίσταση του Θρασύβουλου στο «Καραϊσκάκη» και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Δύο γκολ στο 3-0 των Ερυθρόλευκων πέτυχε ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος στη συνέχεια τραυματίστηκε από ένα τάκλιν του Νίκου Βασιλείου.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
 
Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Χαβίτο, Παπαδόπουλος (74’ Βαλεριάνος), Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Μοδέστο (66’ Μακούν), Γέστε, Φουστέρ, Αμπντούν, Μόνχε, Πάντελιτς (59’ λ.τρ. Ιμπαγάσα)

Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Καζμερίδης, Καλαμιώτης, Παγώνης, Βασιλείου (63’ Νικολάου), Σύρος, Ψιάνος, Ροκάστλ (78’ Βλάχος), Σταμπολζίεφ (46’ Βαγγελής), Ντακόλ, Σκόνδρας, Ζουμπουλάκης




Tags:  

Απέτρεψαν ληστεία την τελευταία στιγμή
Απέτρεψαν ληστεία την τελευταία στιγμή
Μία ληστεία σε τράπεζα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και μία κλοπή από υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, απέτρεψε η αστυνομία την τελευταία στιγμή!
Φλωρεντίνες με σοκολάτα
Φλωρεντίνες με σοκολάτα
Τρόπος Παρασκευής 
Σ' ένα κατσαρολάκι, τοποθετούμε τη ζάχαρη, το μέλι και την κρέμα γάλακτος.
 
Αφήνουμε το μείγμα να βράσει και ύστερα αποσύρουμε από την φωτιά, ρίχνουμε τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε ελαφρά.
 
Αρχές Φεβρουαρίου η συγχώνευση Σελόντα-Interfish
Αρχές Φεβρουαρίου η συγχώνευση Σελόντα-Interfish
Στις 10 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι έκτακτες γενικές συνελεύσεις των εταιρειών Ιχθυοτροφεία Σελόντα ΑΕΓΕ και Interfish ΑΕ, προκειμένου οι μέτοχοί τους να εγκρίνουν το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης.
Τελευταία Σχόλια