Αρχές Φεβρουαρίου η συγχώνευση Σελόντα-Interfish

greek 10/1/2012

Στις 10 Φεβρουαρίου 2012 θα πραγματοποιηθούν οι έκτακτες γενικές συνελεύσεις των εταιρειών Ιχθυοτροφεία Σελόντα ΑΕΓΕ και Interfish ΑΕ, προκειμένου οι μέτοχοί τους να εγκρίνουν το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιρειών Interfish AE, Φαραδονήσια ΑΕ, Ιχθυοτροφεία Εχινάδων ΑΕ και Fish Fillet Hellas από την εταιρεία Σελόντα ΑΕ.
   
Επίσης, οι μέτοχοι θα κληθούν να εγκρίνουν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Ιχθυοτροφεία Σελόντα, λόγω της απορρόφησης των ανωνύμων εταιρειών Interfish Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΕ και Βιομηχανία Μεταποίησης Ιχθύων ΑΒΕΕ.

   
Τέλος, θα εξουσιοδοτήσουν το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Ιχθυοτροφεία Σελόντα για τη ρύθμιση όλων των θεμάτων που αφορούν την χορήγηση αδειών και εγκρίσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών, την κατάρτιση και έκδοση του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας για την συγχώνευση την τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων και λοιπών χρηματιστηριακών θεμάτων, την εισαγωγή και διαπραγμάτευση των μετοχών της απορροφώσας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας συγχώνευσης και κάθε άλλου συναφούς θέματος.

   
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας για τη λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, η πρώτη επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση θα συνέλθει την 21η Φεβρουαρίου 2012 και η δεύτερη την 5η Μαρτίου 2012.
 




Tags:   Σελόντα  

Μεγάλη δίκη εν όψει!
Σε δίκη παραπέμπεται με βούλευμα ο δικηγόρος Αθηνών Ν. Γ. για την κατηγορία της απάτης σε βάρος του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου!
Εκδήλωση μνήμης στα Σελλά
Εκδήλωση μνήμης στα Σελλά
Την Κυριακή προσεχή 15 Ιανουαρίου 2012 στις 9:30 π.μ., θα τελεστεί μνημόσυνο, Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Σελλών Πατρών...
Διψασμένος για μπάσκετ ήρθε ο Ντόρσεϊ
Διψασμένος για μπάσκετ ήρθε ο Ντόρσεϊ
Έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους ο νέος σέντερ των «ερυθρολεύκων», Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος τόνισε ότι στην Κάχα του έλειψε το μπάσκετ.
Τελευταία Σχόλια