Ο τουρισμός είναι το κλειδί!

greek 12/1/2012
Τη μόνη ελπίδα άμεσης επανεκκίνησης της εγχώριας οικονομίας αποτελεί ο Τουρισμός εκτιμούν κορυφαίοι παράγοντες του κλάδου.

Συγκεκριμένα, συναντήσεις θεσμικών φορέων του τουρισμού πραγματοποιήθηκαν χθες 10/1/12 στην έδρα της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, παράλληλα με την σύγκληση του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για το νέο έτος, με τη συμμετοχή των προέδρων και εκπροσώπων από τις κυριότερες Ενώσεις- Μέλη της από τη Ρόδο, την Κρήτη, την Κέρκυρα και τη Μακεδονία- Θράκη.

Η ταύτιση απόψεων υπήρξε πλήρης, ο ελληνικός τουρισμός αποτελεί τη μόνη ελπίδα άμεσης επανεκκίνησης της εγχώριας οικονομίας και μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην έξοδο από την ύφεση και στην αύξηση του ΑΕΠ, όπως συνέβαινε όλα τα τελευταία χρόνια. Οι αυξημένες αφίξεις του προηγούμενου έτους δίνουν μία αίσθηση αισιοδοξίας ότι, ακόμα και σε χαλεπούς καιρούς, ο τουριστικός κλάδος, εργαζόμενος συστηματικά και με επαγγελματισμό, μπορεί και κινείται δυναμικά. Για ακόμα μία φορά ο τουρισμός καλείται να σηματοδοτήσει την ανάπτυξη της χώρας μας, το έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία στο παρελθόν, μπορεί να το επαναλάβει και τώρα σε μεγαλύτερο βαθμό.
 
 




Tags:  

Τονώστε το σκούρο τζιν σας
Τονώστε το σκούρο τζιν σας
Κάθε φορά που αγοράζετε ένα σκούρο τζιν, πριν το βάλετε για πρώτη φορά στο πλυντήριο, μουλιάστε το πρώτα σε πέντε λίτρα νερό με 60 γρ. ξίδι για μισή ώρα.
Συνάντηση Δήμα με εκπροσώπους της ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας
Συνάντηση Δήμα με εκπροσώπους της ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας
Toυς επικεφαλής του Κόμματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΚΕΑΔ της Αλβανίας, κ. Ντούλε και της "Oμόνοιας" κ. Μπολάνο, συνάντησε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας.
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι Οικολόγοι Πράσινοι
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι Οικολόγοι Πράσινοι
Μείζον ζήτημα για τη δημόσια υγεία λόγω ύπαρξης εξασθενούς χρωμίου, ακόμα και στο εμφιαλωμένο νερό, ανέδειξε έρευνα των Οικολόγων Πρασίνων που παρουσιάστηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου.
Τελευταία Σχόλια