Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων τίμησε τη Διαμαντοπούλου

greek 11/1/2012

Τον Σταυρό των Σταυροφόρων του Παναγίου Τάφου, απένειμε στην υπουργό Παιδείας, Α. Διαμαντοπούλου, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος.
   
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Πατριαρχείο έγινε η απονομή που αποτελεί άκρως τιμητική διάκριση και έγινε για την προσφορά και τη στήριξη στην Πατριαρχική Σχολή, στο Πατριαρχείο και στον Ελληνισμό της περιοχής γενικότερα.

   
Στη συνέχεια η υπουργός επισκέφθηκε την Πατριαρχική Σχολή, που λειτουργεί ως Γυμνάσιο και Λύκειο, ισότιμα με τα σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης και αναγνωρισμένη από το Κράτος από το 1911.

   
Η υπουργός Παιδείας απένειμε τίτλους σπουδών στους μαθητές και συζήτησε μαζί τους, αλλά και με τους καθηγητές τους. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που υπουργός Παιδείας επισκέπτεται τη Σχολή.
 





"Στόχος η σταθεροποίηση των αγορών ομολόγων"
"Στόχος η σταθεροποίηση των αγορών ομολόγων"
"Η παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη δευτερογενή αγορά χρεογράφων, αποτελεί μέσο άσκησης νομισματικής πολιτικής και αποσκοπεί στη σταθεροποίηση των αγορών ομολόγων",  ανέφερε ο Φίλιππος Σαχινίδης.
Aναβάλλεται η συναυλία του Μ. Θεοδωράκη
Aναβάλλεται η συναυλία του Μ. Θεοδωράκη
Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου, συναυλία, υπό τον τίτλο «Η Συμφωνική Μουσική του Μίκη Θεοδωράκη» με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και Χορωδία της ΕΡΤ.
Nέα παράταση για τέλη και πινακίδες
Nέα παράταση για τέλη και πινακίδες
Παρατείνεται μέχρι και τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, η προθεσμία για την καταβολή των οφειλόμενων τελών κυκλοφορίας, καθώς και για την κατάθεση πινακίδων.
Τελευταία Σχόλια