Aναβάλλεται η συναυλία του Μ. Θεοδωράκη

greek 11/1/2012
Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου, συναυλία, υπό τον τίτλο «Η Συμφωνική Μουσική του Μίκη Θεοδωράκη» με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και Χορωδία της ΕΡΤ και αρχιμουσικό τον Βλαδίμηρο Συμεωνίδη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
 
Η αναβολή αυτή οφείλεται στην εκκρεμότητα η οποία ανέκυψε πρόσφατα, όσον αφορά τις συμβάσεις των εκτάκτων μουσικών και χορωδών των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ.
 

Υπό τις συνθήκες αυτές, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και η ΕΡΤ έκριναν ότι δεν εξασφαλίζονται οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την άρτια προετοιμασία της συναυλίας. Η νέα ημερομηνία για την πραγματοποίηση της συναυλίας θα ανακοινωθεί προσεχώς.   

 




Tags:  

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπών
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπών
Οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας και μαστροπείας αλλοδαπών γυναικών-μεταξύ αυτών και ανηλίκων-εξαρθρώθηκε από τη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος Αττικής.
 
Ανήλικοι λήστευαν οδηγούς ταξί!
12χρονος λήστευε ταξιτζήδες!
Απίστευτο!Συμμορία ανηλίκων οδηγούσε ταξιτζήδες σε ερημικές τοποθεσίες και τους λήστευε. Ανάμεσά τους και ένας 12χρονος!
 
 
 
Στήριξη της κυβέρνησης χωρίς σκοπιμότητες
Στήριξη της κυβέρνησης χωρίς σκοπιμότητες
Πρώτη προτεραιότητα, χωρίς δεύτερες σκέψεις και μικροκομματικές σκοπιμότητες, είναι να στηριχτεί η κυβέρνηση δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Τελευταία Σχόλια