Συνεχίζεται το απαγορευτικό για το Αιγαίο

greek 11/1/2012

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τις Κυκλάδες, από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο, λόγω των ισχυρών ανέμων που εξακολουθούν να πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ. Ωστόσο κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια των πλοίων από και προς την Κρήτη καθώς στο νοτιοδυτικό Αιγαίο υπάρχει μικρή εξασθένηση των ανέμων. Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια των πλοίων και στο Ιόνιο.
   
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι να επικοινωνούν πριν την αναχώρησή τους, με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

   
Πάντως η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναμένει εξασθένηση των ανέμων από αύριο.

 





Απολύσεις στο Δημόσιο;
Απολύσεις στο Δημόσιο;
Σε απολύσεις αναμένεται να οδηγήσει η διαδικασία αξιολόγησης φορέων που αποφασίστηκε από τα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομικών. 
Σε απεργία οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στην Κέρκυρα
Σε απεργία οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στην Κέρκυρα
Σε 48ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι της Κέρκυρας διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας.
Απέτρεψαν ληστεία την τελευταία στιγμή
Απέτρεψαν ληστεία την τελευταία στιγμή
Μία ληστεία σε τράπεζα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και μία κλοπή από υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, απέτρεψε η αστυνομία την τελευταία στιγμή!
Τελευταία Σχόλια