Οι υποψήφιοι για τα κρατικά λαχεία

greek 11/1/2012

Τρεις υποψήφιοι για την αποκρατικοποίηση των Κρατικών Λαχείων συνεχίζουν στη β΄ φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας, όπως αποφάσισε και ανακοίνωσε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου.
   
Οι τρεις υποψήφιοι είναι οι εξής:

   
1. Η εταιρία Οsterreichische Lotterien Gesellschaft m.b.H.

   
2. Η σύμπραξη των εταιριών Sisal S.p.A., Damco Energy S.A. και DamlotΑ.Ε. και

   
3. Η σύμπραξη των εταιριών OPAP Investment Limited, Lottomatica Giochi e Partecipazioni S.r.l., Intralot Lotteries Limited και Scientific Games Global Gaming.

   
Εντός των επομένων πέντε εβδομάδων, οι τρεις υποψήφιοι θα λάβουν τη Πρόσκληση Κατάθεσης Δεσμευτικών Προσφορών για τη β΄ φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας και οδηγίες για την υποβολή της προσφοράς τους.

   
Στη τέλος της β΄ φάσης θα κληθούν να υποβάλουν δεσμευτικές οικονομικές προσφορές για τη χορήγηση αποκλειστικής άδειας παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολής και εν γένει διαχείρισης των Κρατικών Λαχείων. 

 





Εργαζόμενοι και εργοδότες θα τα πουν την Τετάρτη
Εργαζόμενοι και εργοδότες θα τα πουν την Τετάρτη
Συνάντηση θα έχουν την ερχόμενη Τετάρτη οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι για το θέμα της μείωσης των μισθών στον ιδιωτικό τομέα.
Κανονικά οι συνταγές
Κανονικά οι συνταγές
Κανονικά εκτελούν τα φαρμακεία Αττικής, Πειραιά και Αχαΐας τις συνταγές όλων των ασφαλιστικών ταμείων με πίστωση, εκτός του ταμείου της ΔΕΗ.
48ωρη απεργία για τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ
48ωρη απεργία για τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ
Με 48ωρη απεργία απαντούν οι εργαζόμενοι σε όλα τα ιδιωτικά και δημόσια έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, από την Τρίτη 06.00 της 17ης Ιανουαρίου μέχρις την Πέμπτη 06.00 της 19ης Ιανουαρίου.
Τελευταία Σχόλια