Στους «8» ο Πανιώνιος

greek 12/1/2012
Ο Πανιώνιος ήταν ο μεγάλος νικητής στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς απέκλεισε τον Παναθηναϊκό στη διαδικασία των πέναλτι με 4-3 και ενώ κανονικός αγώνας και παράταση έμειναν στο 0-0, έπειτα από δεκάδες «πεταμένες» ευκαιρίες και για τους δύο.

Οι συνθέσεις
 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Κρικβέλια, Όμο, Σιόβας, Κούτσι, Τσότσαλιτς,Πετκάκης, Αμπντουλάγεβ (86' Γουνδουλάκης), Σάμαρης, Ρόβας (94' Κούρντι), Σκέμπρι.
 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Κατσουράνης, Μπιάρσμιρ, Σιμάο, Βιτόλο, Ζέκα (91' Καραγκούνης), Κουίνσι Λέτο, Τοτσέ (80' Ρούντολφ).




Tags:  

Mετέφερε 4 κιλά ναρκωτικά σε βαλίτσα
Mετέφερε 4 κιλά ναρκωτικά σε βαλίτσα
Ο 26χρονος ταξίδευε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ από τα Χανιά, με προορισμό το Ηράκλειο και οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποιώντας έρευνα στις αποσκευές του, εντόπισαν την ποσότητα 3.855 γραμμαρίων της ηρωίνης, μια από τις μεγαλύτερες που έχουν κατασχεθεί στην Κρήτη.
 
Δεν δίνει παράταση τελικά το ΥΠΕΚΑ
Δεν δίνει παράταση τελικά το ΥΠΕΚΑ στην υποχρέωση έκδοσης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) για τις μισθώσεις ακινήτων.
Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις για το PSI
Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις για το PSI
"Το πρωτεύον δεν είναι να διακηρύσσουμε τις κόκκινες γραμμές, αλλά να προχωρήσουμε σε μία σοβαρή διαπραγμάτευση" δήλωσεο Π.Καψής.
Τελευταία Σχόλια