''Οχι άλλη τραγωδία όπως το Μαρί''

greek 08/1/2012
Ολοι πρέπει να εργαστούν ώστε να μην ξανασυμβεί στην Κύπρο παρόμοιο θλιβερό συμβάν όπως η τραγωδία στο Μαρί, δήλωσε σήμερα ο Αρχηγός της Αστυνομίας Μιχάλης Παπαγεωργίου.
 
Σε δηλώσεις του ύστερα από την τέλεση του εξάμηνου μνημοσύνου του λοχία της ΕΜΑΚ Βασίλη Κρόκου, που έγινε στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Λάρνακα, ο κ. Παπαγεωργίου είπε ότι «σίγουρα μετά από ένα τέτοιο θλιβερό συμβάν κανένας δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος, έστω κι' αν πέρασαν έξι μήνες από τότε που έγινε αυτό το θλιβερό συμβάν. Συγκεντρωθήκαμε εδώ για να τιμήσουμε τη μνήμην όλων αυτών που άδικα έχασαν τη ζωή τους και παράλληλα να εκπέμψουμε το μήνυμα ότι όλοι μαζί πρέπει να εργαστούμε έτσι ώστε τέτοιο θλιβερό συμβάν να μην ξανασυμβεί στον τόπο μας».
 
Το εξάμηνο μνημόσυνο του λοχία Βασίλη Κρόκου έγινε στην παρουσία αξιωματικών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και πλήθους κόσμου.
 
Εξάμηνα μνημόσυνα τελέστηκαν επίσης στα Λειβάδια στην εκκλησία του Αγίου Σάββα του υπαστυνόμου της ΕΜΑΚ Ανδρέα Παπαδόπουλου, στο συνοικισμό Καμάρες στη Λάρνακα στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα του λοχία της ΕΜΑΚ Σπύρου Ταντή, στην Ορμήδεια στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου Αλαμάνου του λοχία της ΕΜΑΚ Παναγιώτη Θεοφίλου, στις Αγγλισίδες στην εκκλησία του Αγίου Θεράποντος και της Αγίας Μαρίνας του λοχία της ΕΜΑΚ Γεώργιου Γιακουμή, στο Αλεθρικό στην εκκλησία του Αγίου Επιφανίου του λοχία της ΕΜΑΚ Αδάμου Αδάμου και στο Κίτι στην εκκλησία του Αγίου Κυριάκου του Διοικητή της Ναυτικής Βάσης στο Μαρί, Λάμπρου Λάμπρου.
 




Tags:  

Αντιδράσεις στα κατεχόμενα για την κατασκευή πετρελαϊκών αποθηκών
Εντός των  ημερών αναμένεται να παραδοθεί στην αρμόδια ''επιτροπή'' του ψευδοκράτους η έκθεση αξιολόγησης περιβαλλοντικής επίδρασης για την ανέγερση  αποθηκών πετρελαιοειδών.
Δείπνο Αναστασιάδη στο ζεύγος Ερογλου
Δείπνο Αναστασιάδη στο ζεύγος Ερογλου
Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Αναστασιάδης και η σύζυγος του παραθέτουν σήμερα το βράδυ δείπνο προς το ζεύγος Ντερβίς Ερογλου, στην οικία τους στη Λεμεσό.
 
Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 και σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, πραγματοποιείται στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του κ. Αναστασιάδη με την τουρκοκυπριακή ηγεσία και σε ανταπόδοση παλαιότερου δείπνου του ζεύγους Ερογλου προς το ζεύγος Αναστασιάδη.
 
Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης και η σύζυγός του, Μεράλ, θα παρευρεθούν στο δείπνο, συνοδευόμενοι από το σύμβουλο του κ. Ερογλου, Κουντρέτ Οζερσάι.
 
Άρχισε η συνάντηση
Άρχισε η συνάντηση
Αρχισε πριν από λίγο η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και του τ/κ ηγέτη Ντερβίς Ερογλου
Τελευταία Σχόλια