"Παρελήφθη η επιστολή"

greek 08/1/2012
"Ο πρόεδρος Χριστόφιας έχει παραλάβει την επιστολή που του απέστειλε ο ΓΓ του ΟΗΕ", ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.
   
Η μικρή καθυστέρηση στην παραλαβή της επιστολής ήταν θέμα των Ηνωμένων Εθνών, είπε ο κ. Στεφάνου , σχολιάζοντας επικρίσεις κομμάτων της αντιπολίτευσης.

   
''Πριν δει κάποιος την επιστολή άρχισαν διάφοροι της αντιπολίτευσης να κάνουν σχόλια αναφορικά με την επιστολή και το κυπριακό. Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό το πράγμα και δείχνει και τη σοβαρότητα με την οποία ορισμένοι προσεγγίζουν τα ζητήματα, αναφορικά με το κυπριακό'', είπε ο κ. Στεφάνου.

   
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι ο πρόεδρος Χριστόφιας , πριν τη μετάβαση του στη Νέα Υόρκη για τη συνάντηση με τον γ.γ. του ΟΗΕ και τον κ. Έρογλου, θα ενημερώσει και θα διαβουλευθεί με τους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων.

   
Σε ερώτηση, αν έχουν τεθεί χρονοδιαγράμματα και αν η επικείμενη συνάντηση στη Νέα Υόρκη θα είναι και η τελική, ο κ. Στεφάνου απάντησε "όχι, κανείς δεν είπε αυτό το πράγμα και ας μη δίνουν ορισμένοι πίστη στα δημοσιεύματα του τουρκικού και του τουρκοκυπριακού τύπου και να αρχίζουν να κάνουν κριτική". 

 





Συλλούρης: Αλλάζει η διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού
Συλλούρης: Αλλάζει η διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού
Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, με την επιστολή Μπαν Γκι -μουν προς τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων, συνιστούν μια αλλαγμένη διαδικασία το αποτέλεσμα.
Μην την πιείτε λουστείτε.....!
Μην την πιείτε λουστείτε.....!
Θυμάστε την διαφήμιση που έλεγε “Μην την πιείτε λουστείτε”.....?
Μπύρα σας προτείνουμε κι εμείς αλλά για μια υπέροχη μάσκα για τα μαλλιά.
 
Στο νοσοκομείο ο Ραούφ Ντενκτάς με αφυδάτωση
Στο νοσοκομείο ο Ραούφ Ντενκτάς με αφυδάτωση
Στο ''πανεπιστημιακό'' νοσοκομείο Εγγύς Ανατολής νοσηλεύεται από χθες το βράδυ ο πρώην ηγέτης των Τ/κ Ραούφ Ντενκτάς, λόγω αφυδάτωσης.
Τελευταία Σχόλια