Στην "φάκα" για χρέη στο Δημόσιο!

greek 10/1/2012
Συνελήφθησαν, σήμερα στην Ανατολή Ιωαννίνων, δύο 35χρονοι, ιδιοκτήτες καταστήματος εμπορίας επαγγελματικών ψυγείων, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση.
 
 
Συγκεκριμένα, σε βάρος του ενός, εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, συνολικού ύψους 304.634,21 ευρώ, ενώ σε βάρος του δεύτερου εκκρεμούσαν χρέη, συνολικού ύψους 322.014,79 ευρώ.
 
 
Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο». Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ιωαννίνων. 




Tags:  

Προβλήματα στις μετακινήσεις στη βόρεια Αττική
Είδαμε μια ...άσπρη μέρα!
Μόνο με αλυσίδες γίνεται η κίνηση των οχημάτων στην Πάρνηθα, που από το πρωί έχει ντυθεί στα λευκά. Διαβάστε τι καιρό θα κάνει σε όλη τη χώρα.
 
Άρχισαν οι καταθέσεις για τις “παρεμβάσεις”
Άρχισαν οι καταθέσεις για τις “παρεμβάσεις”
Με την ιδιότητα του επόπτη των δύο οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη καταθέτει αυτή την ώρα ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου .
Συνεχίζεται η έρευνα στον Έβρο
Συνεχίζεται η έρευνα στον Έβρο
Άκαρπες είναι οι έρευνες για τους έξι αγνοούμενους λαθρομετανάστες στον ποταμό Έβρο.Προσπάθησαν να περάσουν με βάρκα από την Τουρκία στην Ελλάδα.
Τελευταία Σχόλια