Στα λευκά η Πάρνηθα

greek 10/1/2012
Στα λευκά ντύθηκε η Πάρνηθα, αφού στην περιοχή χιονίζει από το πρωί. Τα πρώτα χιόνια έχουν πέσει και στην Πεντέλη ενώ στα βόρεια προάστεια της Αθήνας ρίχνει χιονόνερο από τις πρώτες πρωινές ώρες.
 
Τσουχτερό θα είναι το κρύο και αύριο. Στη δυτική και βόρεια Ελλάδα θα έχει συννεφιά, ενώ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη  αναμένεται να χιονίσει. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν νεφώσεις με χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής χώρας και τοπικές βροχές η χιονόνερο στα υπόλοιπα. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 6 με 8 και τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ.Θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα ενώ παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα στα ηπειρωτικά που στα δυτικά και βόρεια θα είναι τοπικά ισχυρός.
 
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες:
 
Την Πέμπτη, στη Μαγνησία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας και τοπικές βροχές η χιονόνερο στα υπόλοιπα. Γρήγορα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το απόγευμα θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια.Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά 5 με 7 και στο κεντρικό- νότιο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και βόρεια κατά τη διάρκεια της ημέρας, παγετός όμως θα σημειωθεί τη νύχτα και το πρωί τοπικά ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
 
Παρασκευή 13-01-2012
Νεφώσεις θα αναπτυχθούν βαθμιαία στη δυτική και νότια χώρα, όπου είναι πιθανόν τη νύχτα να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Άνεμοι: στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε περαιτέρω άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά.
 

Σάββατο 14-01-2012

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Βαθμιαία στα βορειοδυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί.Άνεμοι: δυτικοί 4 με 6 και στα νότια 7 μποφόρ που γρήγορα από τα βόρεια θα στραφούν σε βορείους.Θερμοκρασία: σε πτώση στα βόρεια.
 
Κυριακή 15-01-2012 και Δευτέρα 16-01-2012
Στη δυτική Ελλάδας παροδικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές η χιονόνερο στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 και πιθανώς πρόσκαιρα 8 μποφόρ.Θερμοκρασία: σε πτώση.
 
 


Videos



Στα λευκά η Πάρνηθα


Tags:  

Νέες αντιδράσεις από "7"
2 υπουργοί και πέντε υφυπουργοί προτείνουν με επιστολή τους να παραμείνει ο Λουκάς Παπαδήμος στη θέση του πρωθυπουργού μέχρι το 2013.
Άνοδος στο Χ.Α.
Άνοδος στο Χ.Α.
Με άνοδο, για δεύτερη συνεχή συνεδρίαση, έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά.O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 632,19 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 0,49%.
"Πράσινο" από το ΣτΕ για τους ΧΥΤΑ στο Γραμματικό και την Κερατέα!
"Πράσινο" από το ΣτΕ για τους ΧΥΤΑ στο Γραμματικό και την Κερατέα!
Τη συνέχιση της κατασκευής ΧΥΤΑ στις θέσεις «Μαύρο Βουνό» Γραμματικού και «Βραγόνι» Κερατέας ενέκρινε με απόφασή του το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Τελευταία Σχόλια