Συνεργάτης πρώην υπουργού στο κύκλωμα

greek 09/1/2012

Σε πρόσωπο της εμπιστοσύνης πρώην υπουργού εστιάζεται η εισαγγελική έρευνα για το πάρτι εκατομμυρίων που φέρεται ότι είχαν οργανώσει εφοριακοί. Ο ελεγχόμενος εμφανίζεται να είναι διευθύνων σύμβουλος ύποπτης off shore.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το «Έθνος» θύελλα προκαλούν όσα έφερε στο φως από χθες η εφημερίδα σχετικά με την έρευνα του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη για βίλλες, ξενοδοχεία και off shore εταιρίες που φέρονται να ανήκουν σε ομάδα πρώην και νυν εφοριακών, ενώ σύμφωνα με νεότερα στοιχεία διερευνάται και η εμπλοκή στενού συνεργάτη πρώην υπουργού, το όνομα του οποίου εμφανίζεται μεταξύ των προσώπων που διηύθυναν μια από τις υπεράκτιες εταιρίες οι οποίες έχουν μπει στο στόχαστρο της Εισαγγελίας.

Η εταιρία φέρεται να έχει ως αντικείμενο της τον εξοπλισμό και τη λειτουργία κτιρίων και η έδρα της βρίσκεται στο Μαρούσι ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού ο οποίος εμφανίζεται ως διευθύνων σύμβουλος και νομικός εκπρόσωπος της off shore πρώην εφοριακού, είναι ένας εκ των κατηγορουμένων για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος σε άλλη υπόθεση, που διερευνά η Δικαιοσύνη.


Στα χέρια του κ. Πεπόνη βρίσκονται συγκλονιστικά στοιχεία, όπως φωτογραφίες και συμβόλαια αγοραπωλησίας με αντικείμενο χλιδάτα ακίνητα αλλά και σωρεία εγγράφων για υπεράκτιες εταιρίες, τις οποίες φέρονται να διοικούν συγγενικά πρόσωπα συνταξιούχου εφοριακού.
 





Βγάζουν λεφτά στις "πλάτες" της Ελλάδας
Βγάζουν λεφτά στις "πλάτες" της Ελλάδας
Mε τίτλο, «Τα hedge funds στοιχηματίζουν σε μεγάλα κέρδη από τη διάσωση της Ελλάδας»,κυκλοφορεί σε πρωτοσέλιδο άρθρο της η Ιντερνάσιοναλ Χέραλντ Τριμπιούν.
"Καλή λύση ο Παπαδήμος"
"Καλή λύση ο Παπαδήμος"
Θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει πρωθυπουργός ο Λ.Παπαδήμος ,εφόσον το επιθυμεί, μετά τις εκλογές και αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία, εμφανίστηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας.
Γιούχαραν και τον Μπόλαρη (vid)
Αγανακτισμένοι πολίτες τα "έψαλλαν" στον υφυπουργό Υγείας Μάρκο Μπόλαρη κατά την επίσκεψή του στην Βέροια!
 
Τελευταία Σχόλια