Nεκρός από την κακοκαιρία στο Ηράκλειο

greek 12/1/2012
'Eνας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στο Ηράκλειο, από την κακοκαιρία. Πρόκειται για οδηγό αυτοκινήτου που ανασύρθηκε σήμερα πνιγμένος, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά ποταμού, στην Αυλή Πεδιάδας Ηρακλείου.
   
Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ έσπευσε στην περιοχή όπου εντόπισε το αυτοκίνητο, χωρίς όμως τον οδηγό. Ύστερα από εξονυχιστική έρευνα, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε λίγο αργότερα και ανασύρθηκε νεκρός.
   
Την ίδια ώρα στην περιοχή Δαμανίων του Ηρακλείου, άλλο αυτοκίνητο, έπεσε μέσα στο ποτάμι της περιοχής αλλά ευτυχώς ο οδηγός του βγήκε σώος και αβλαβής.
 




Tags:  

Βγάζουν λεφτά στις "πλάτες" της Ελλάδας
Βγάζουν λεφτά στις "πλάτες" της Ελλάδας
Mε τίτλο, «Τα hedge funds στοιχηματίζουν σε μεγάλα κέρδη από τη διάσωση της Ελλάδας»,κυκλοφορεί σε πρωτοσέλιδο άρθρο της η Ιντερνάσιοναλ Χέραλντ Τριμπιούν.
Εργαζόμενοι και εργοδότες θα τα πουν την Τετάρτη
Εργαζόμενοι και εργοδότες θα τα πουν την Τετάρτη
Συνάντηση θα έχουν την ερχόμενη Τετάρτη οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι για το θέμα της μείωσης των μισθών στον ιδιωτικό τομέα.
"Σημαντικό να πετύχει το PSI"
"Σημαντικό να πετύχει το PSI"
Σημαντικό θεωρεί η Merrill Lynch Wealth Management την επιτυχία του PSI για το ελληνικό δημόσιο χρέος, καθώς θα συμβάλει στο να μειωθεί σε επίπεδα που θα είναι βιώσιμο.
Τελευταία Σχόλια