Μπαράζ από ληστείες στην Αττική

greek 12/1/2012

Το χρηματοκιβώτιο εταιρείας ιατρικών αερίων, άρπαξαν δύο ένοπλοι ληστές τα ξημερώματα, στη θέση Στεφάνι Ασπροπύργου. Οι δράστες εισέβαλαν με κλεμμένο φορτηγάκι στα γραφεία της εταιρείας, με την επωνυμία «Air Liquide», πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, ακινητοποίησαν τον φύλακα και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο με άγνωστο μέχρι στιγμής περιεχόμενο.
   
Το χρηματοκιβώτιο το φόρτωσαν σε ΙΧ αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν, ενώ εγκατέλειψαν στο σημείο το φορτηγάκι.

   
Δύο άλλοι ληστές, στις 4.15 τα ξημερώματα, με την απειλή μαχαιριών άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό από πρατήριο της SHELL, στην οδό Σαλαμινίας 202 στο Κερατσίνι, ενώ χθες το απόγευμα, ένας άγνωστος με την απειλή μαχαιριού λήστεψε σούπερ μάρκετ στο Χαϊδάρι.

 




Tags:   Ληστείες  

Ανεστειλαν τις κινητοποιήσεις οι γιατροί
Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις οι γιατροί
Αναστέλλουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους οι γιατροί «σε ένδειξη καλής θέλησης για επίλυση όλων των καυτών προβλημάτων του χώρου της υγείας.
Τέρμα τα ψέματα!
Νέος πρόεδρος τον Μάρτιο!
"Εμείς προλάβαμε τη χρεοκοπία, οι προηγούμενοι έφυγαν κακήν κακώς.Ουτε λυπάμαι, ούτε μετανιώνω. Ειμαι περήφανος που έδωσα μια τέτοια μάχη σε όλα τα μέτωπα"!
 
Για τέλειο χρώμα στα μαλλιά!
Για τέλειο χρώμα στα μαλλιά!
Για εσάς που προτιμάτε να βάφετε τα μαλλιά σας στο σπίτι, υπάρχουν μερικές απλές οδηγίες, οι οποίες μπορούν όχι μόνο να σας προφυλάξουν από μικροατυχήματα, όπως είναι οι μικροερεθισμοί, αλλά και να σας βοηθήσουν να πετύχετε το χρώμα που επιθυμείτε:
Τελευταία Σχόλια