Σύλληψη για ναρκωτικά

greek 10/1/2012
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί στην Παιανία που είχαν στην κατοχή τους 370 γραμμάρια ηρωίνη. Μαζί τους ήταν και τρίτο άτομο το οποίο διέφυγε.

Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε η ύπαρξη τριών ύποπτων ατόμων στην ανωτέρω περιοχή, οι οποίοι κατά τη διάρκεια προσέγγισης τους από προσωπικό Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. τράπηκαν σε φυγή. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης το τρίτο άτομο διέφυγε της σύλληψης ενώ ο 20χρονος ημεδαπός έριξε στο πεζοδρόμιο μια νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης μεικτού βάρους 335 γραμμαρίων καθώς και είκοσι οκτώ νάιλον συσκευασίες (φιξάκια) με ποσότητα ηρωίνης συνολικού μεικτού βάρους 35 γραμμαρίων.
   
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας ενώ κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες, το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ και τέσσερις συσκευές κινητής τηλεφωνίας.
 





Επίσκεψη Καρατζαφέρη στο υπουργείο Άμυνας
Επίσκεψη Καρατζαφέρη στο υπουργείο Άμυνας
Το υπουργείο Άμυνας θα επισκεφθεί αύριο μετά τη συνεδρίαση της Βουλής, κατά την «ώρα του πρωθυπουργού», ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα του υπουργείου.
 
 
Επίσκεψη του Ισραηλινού υπουργού Αμυνας στην Αθήνα
Επίσκεψη του Ισραηλινού υπουργού Αμυνας στην Αθήνα
ΣΥΡΙΖΑ: Πρόκληση η επίσκεψη Μπάρακ στην Αθήνα.Αποτελεί πρόκληση στα αισθήματα φιλίας μας προς τον Παλαιστινιακό λαό.
Στο Ισραήλ η Διαμαντοπούλου
Κατά την επίσκεψη της υπουργού, ξεκίνησε η ενεργοποίηση της συμφωνίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας ανάμεσα στις δύο χώρες!
Τελευταία Σχόλια