Καταστροφές στην παραλιακή Ρίου

greek 10/1/2012
Σοβαρές ήταν οι επιπτώσεις στην παραλιακή περιοχή του Δήμου Πατρέων, από την  σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε το απόγευμα της 6ης Ιανουαρίου, ανήμερα των Θεοφανίων, αλλά και τη νύχτα της ίδιας ημέρας, την περιοχή. Ειδικότερα στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Ρίου, από τον Καστελλόκαμπο, μέχρι και τα Αραχωβίτικα, η θάλασσα και φερτά υλικά βγήκαν στην στεριά, προκαλώντας εκτός των άλλων και μεγάλες καταστροφές στο οδόστρωμα.
 
Ο Δήμος Πατρέων, δια του Αντιδημάρχου Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Δημοτικής Ενότητας Ρίου κ. Κώστα Μπουρδούλη, αντέδρασε άμεσα, για την αντιμετώπιση της κατάστασης  και την αποκατάσταση των ζημιών.
 
Από τις 7 το πρωί έως  τις 3 το μεσημέρι του, Σαββάτου,  έγινε πλήρης διάνοιξη των δρόμων, σε ό,τι αφορά τον καθαρισμό, το σκούπισμα και το πλύσιμό τους, σε όλο το μήκος της παραλιακής, από Καστελόκαμπο έως Αραχωβίτικα, αποκλειστικά και μόνο από συνεργεία του Δήμου.




Tags:  

"Στόχος η προώθηση διαρθρωτικών αλλαγών"
"Στόχος η προώθηση διαρθρωτικών αλλαγών"
"Βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι η προώθηση διαρθρωτικών αλλαγών που βοηθούν την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη της οικονομίας", τόνισε ο πρωθυπουργός στην εισαγωγική του ομιλία στο υπουργικό συμβούλιο.
Αύξησε τις μετοχές της στην Γενική Τράπεζα
Αύξησε τις μετοχές της στην Γενική Τράπεζα
Σε σημαντική αύξηση, από 88,44% σε 98,96%, του ποσοστού συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της Γενικής Τράπεζας της Ελλάδος ΑΕ, προχώρησε η Societe Generale.
Πρόγραμμα γυμναστικής με βάρη;
Πρόγραμμα γυμναστικής με βάρη;
Από ποια ηλικία μπορούν να ξεκινήσουν οι γυναίκες πρόγραμμα με βάρη;
 
Εφηβική Ηλικία: Στην εφηβική ηλικία, ασκήσεις με αντίσταση μέσα στο νερό ή με το βάρος του σώματος (πχ push-ups) και με τη βοήθεια ειδικών μηχανημάτων θα φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα. 
Τελευταία Σχόλια