Πρόγραμμα γυμναστικής με βάρη;

greek 10/1/2012
Από ποια ηλικία μπορούν να ξεκινήσουν οι γυναίκες πρόγραμμα με βάρη;
 
Εφηβική Ηλικία: Στην εφηβική ηλικία, ασκήσεις με αντίσταση μέσα στο νερό ή με το βάρος του σώματος (πχ push-ups) και με τη βοήθεια ειδικών μηχανημάτων θα φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα. Το προπονητικό πρόγραμμα θα πρέπει να αλλάζει συχνά και να περιλαμβάνει ποικιλία ασκήσεων.
 
Από 30 μέχρι 50 ετών: Η προπόνηση θα πρέπει να γίνεται δύο φορές την εβδομάδα και να καλύπτονται 7 με 10 διαφορετικές ασκήσεις. Μέσω της προπόνησης θα μειωθεί το σωματικό λίπος και θα αυξηθεί ο βασικός μεταβολισμός.
 
Πάνω από 50: Για την τρίτη ηλικία ο ιδανικότερος συνδυασμός είναι να χρησιμοποιούνται ελεύθερα βάρη και μηχανήματα. Ακολουθώντας ειδικά προγράμματα, θα καταφέρουμε να γυρίσουμε τους δείκτες του βιολογικού χρόνου πίσω και να αντιμετωπίσουμε την οστεοπόρωση.
 
Πηγή: ladynews.gr
 
 




Tags:  

Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα
Μόλις σε διάστημα μιας ώρας σημειώθηκαν τρεις ένοπλες ληστείες στην Αττική, με στόχους, ένα σούπερ μάρκετ, ένα περίπτερο και ένα ζαχαροπλαστείο.
 
Αλληλέγγυος στα αιτήματα των μηχανικών, ο Αλέξης Τσίπρας
Αλληλέγγυος στα αιτήματα των μηχανικών, ο Αλέξης Τσίπρας
Αλληλέγγυος στα προβλήματα των μηχανικών, στάθηκε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη σημερινή συνάντησή του με αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος
Δεν θα γίνουν απολύσεις!
"Θέμα απολύσεων δεν υπάρχει. Στην ατζέντα που διαμορφώνει αυτή η κυβέρνηση και αυτός ο υπουργός, πολιτική απολύσεων δεν υπάρχει", δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο ο Δ.Ρέππας 
Τελευταία Σχόλια