Ήταν η σειρά του...

greek 06/1/2012
H JLO δεν έχασε χρόνο μετά το χωρισμό της με τον Marc Anthony να βρει τρυφερή συντροφιά στο πρόσωπο του νεαρού χορευτή του μπαλέτου της. Φωτογραφίες, κοινές εμφανίσεις και καυτά φιλιά ήταν το αποδεικτικό στοιχείο της σχέσης τους.
 
Καιρός λοιπόν και για το Λατίνο σύζυγο της να βρει το ταίρι του... Και έτσι έγινε! Φωτογραφίες με τη νέα του αγαπημένη ανεβασε στις προσωπικές του σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ο Marc Anthony.
 

O 43χρονος τραγουδιστής της Salsa δημοσιοποίησε τρυφερές στιγμές που είχε με νεαρό μοντέλο από τη Βενεζουέλα. Ήταν η σειρά του άλλωστε να περάσει στην αντεπίθεση...

 




Tags:  

Νέα υπόθεση παιδοφιλίας!
Νέα υπόθεση παιδοφιλίας!
 Στην κατοχή ενός 38χρονου από τα Μάλια Ηρακλείου βρέθηκαν όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Πατρίς» σχεδόν 40 ώρες (!) βίντεο με σκληρότατο πορνογραφικό υλικό!
Είδαμε και μια άσπρη μέρα!
Σε αρκετές περιοχές της Αττικής, κυρίως στα βόρεια προάστια, οι οδηγοί θα χρειαστούν αντιολισθητικές αλυσίδες για τις μετακινήσεις τους.
 
Ντεπούτο με Αρσεναλ έκανε ο κυπριακής καταγωγής Γεννάρης
Το ντεμπούτο του σε επίσημο αγώνα με τα χρώματα της Άρσεναλ πραγματοποίησε ο Κυπριακής καταγωγής ποδοσφαιριστής Νίκος Γεννάρης. 
Τελευταία Σχόλια