Είδαμε και μια άσπρη μέρα!

greek 11/1/2012
Σε αρκετές περιοχές της Αττικής, κυρίως στα βόρεια προάστια, οι οδηγοί θα χρειαστούν αντιολισθητικές αλυσίδες για τις μετακινήσεις τους.
 
Συγκεκριμένα, στη λεωφόρο Πεντέλης αλλά και στη λεωφόρο Διονύσου, από Διόνυσο προς νέα Μάκρη, οι αλυσίδες είναι απαραίτητες, ενώ το πρωί άνοιξε ο περιφερειακός δρόμος από την Πεντέλη προς τον Άγιο Πέτρο.
 
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται η κίνηση στο δρόμο από Άγιο Στέφανο προς Μαραθώνα, με το τσουχτερό κρύο και τους ισχυρούς ανέμους να αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού.Να θυμίσουμε ότι το Λιμεναρχείο εξέδωσε απαγορευτικό απόπλου λόγω των ισχυρών ανέμων που πλέουν στα πελάγη, στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.




Tags:  

Στην Αθήνα την Κυριακή ο Βεστερβέλε
Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε, αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να φτάσει την Κυριακή στην Αθήνα!
Συνεχίζουν μέχρι την Τρίτη οι δικηγόροι
Συνεχίζουν μέχρι την Τρίτη οι δικηγόροι
Οι δικηγόροι όλης της χώρας συνεχίζουν την αποχή τους έως της ερχόμενη Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012, σύμφωνα με σημερινή ομόφωνη απόφαση τους.
Συνάντηση Σαμαρά με εκπροσώπους ιατρικών συλλόγων
Συνάντηση Σαμαρά με εκπροσώπους ιατρικών συλλόγων
Με εκπροσώπους Ιατρικών Συλλόγων, κλαδικών φορέων γιατρών του ΙΚΑ και νοσοκομειακών γιατρών, καθώς και των Ομοσπονδιών των Οδοντιατρικών και Φαρμακευτικών Συλλόγων συναντήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς.
Τελευταία Σχόλια