Απαλλαγή από στρατωτική θητεία μελετά η ψευδοκυβέρνηση

greek 02/12/2011
Η λεγόμενη κυβέρνηση επεξεργάζεται «νομοσχέδιο» για απαλλαγή από τη στρατιωτική θητεία, σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Χαβαντίς.
 
Με τίτλο «Ελπίδα απαλλαγής για 30 χιλιάδες άτομα», η εφημερίδα γράφει ότι μετά την προχθεσινή έγκριση του νομοσχεδίου για εξαγορά στρατιωτικής θητείας από την Τουρκική Εθνοσυνέλευση, 30 χιλιάδες περίπου Τ/κ που ζουν στο εξωτερικό και δεν μπορούν να επιστρέψουν στο ψευδοκράτος, εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν υπηρέτησαν τη στρατιωτική τους θητεία, ευελπιστούν όπως το εν λόγω νομοσχέδιο ψηφιστεί και στα κατεχόμενα.
 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παράνομη κυβέρνηση επεξεργάζεται «νομοσχέδιο», το οποίο προνοεί την απαλλαγή από τη στρατιωτική θητεία για Τ/κ άνω των 49 ετών που διαμένουν στο εξωτερικό και το οποίο συζητήθηκε στην προχθεσινή συνεδρία του «υπουργικού συμβουλίου». Ο «υπουργός» εξωτερικών, Χουσείν Οζγκιουργκιούν, ερωτηθείς σχετικά, επιβεβαίωσε ότι η «κυβέρνηση» και συγκεκριμένα το λεγόμενο υπουργείο του, άρχισαν εργασίες για την ετοιμασία του εν λόγω «νομοσχεδίου», προσθέτοντας ότι θα έχουν επαφές με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς. 

 




Tags:   Θητεία  

Ο Ερογλου ενημέρωσε τα κόμματα της ψευδοβουλής
Ο Ερογλου ενημέρωσε τα κόμματα της ψευδοβουλής
Για το Κυπριακό ενημέρωσε χθες τα ''κοινοβουλευτικά'' κόμματα κατά τη συνεδρία της ολομέλειας της ψευδοβουλής, ο Τ/κ ηγέτης Ντερβίς Ερογλου.
"Δύσκολη ώρα για την Κύπρο"
"Δύσκολη ώρα για την Κύπρο"
Πιο δραστική φορολόγηση ζητάει ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Γ. Ομήρου. "Δεν γίνεται τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης να τις πληρώσουν μόνο οι εργαζόμενοι" πρόσθεσε.
Ο ΥΠΟΙΚ συμμετείχε στις συνεδριάσεις του Γιούρογκρουπ και του ECO-FIN
Ο ΥΠΟΙΚ συμμετείχε στις συνεδριάσεις του Γιούρογκρουπ και του ECO-FIN
Ο Υπουργός Οικονομικών Κίκης Καζαμίας συμμετείχε, επίσης, με την ιδιότητά του ως Πρόεδρος του Συμβουλίου κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2012.
Τελευταία Σχόλια