Επίθεση κουκουλοφόρων με ξύλα και σπρέι

greek 02/12/2011
Επίθεση από δύο κουκουλοφόρους δέχθηκε απόψε ο δικηγόρος και μέλος της Δικαστικής Επιτροπής της ΚΟΠ Τέλης Μισός, 52 χρόνων, στη Λάρνακα.
 
Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός, δήλωσε ότι ο 52χρονος, εξερχόμενος πρακτορείου στοιχημάτων στη Λάρνακα λίγο μετά τις οκτώ, για να μεταβεί στο αυτοκίνητό του, και αφού επιχειρούσε να εισέλθει σε αυτό, δέχθηκε επίθεση από δύο κουκουλοφόρους οι οποίοι τον χτύπησαν με ξύλο, ενώ εναντίον του εκτόξευσαν δακρυγόνο σπρέι.
 
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία διενήργησε εξετάσεις στο χώρο της επίθεσης και, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, από τη σκηνή παρελήφθησαν διάφορα τεκμήρια τα οποία αξιοποιούνται στο πλαίσιο των ερευνών.
 
Ο Μισός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου τυγχάνει των πρώτων βοηθειών. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι τα τραύματά του δεν είναι τόσο σοβαρά.
 
Φέρει εκδορές στο τριχωτό της κεφαλής καθώς και σε άλλα μέρη του σώματός του.
Η υπόθεση διερευνάται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας.
 
Ως προς τα κίνητρα και τα ελατήρια των δραστών, ο κ. Κατσουνωτός δήλωσε ότι όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται, μη εξαιρουμένου του γεγονότος ότι το θύμα τυγχάνει να είναι μέλος της Δικαστικής Επιτροπής της ΚΟΠ.
 




Tags:  

Νέα μέτρα για προώθηση της καινοτομίας από το ΕΙΤ
Νέα μέτρα για προώθηση της καινοτομίας από το ΕΙΤ
Tο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (EIT) προωθεί τη δημιουργία έξι νέων διασυνοριακών κόμβων καινοτομίας
Τον Φεβρουάριο τα Windows 8 Beta;
Τον Φεβρουάριο τα Windows 8 Beta;
H πρώτη Beta έκδοση των Windows 8 θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο ενώ η τελική έκδοση αναμένεται μέσα στο 2012.
Αρχισε η σύσκεψη Υπουργού Οικονομικών με κοινωνικούς εταίρους
Αρχισε η σύσκεψη Υπουργού Οικονομικών με κοινωνικούς εταίρους
Αρχισε πριν από λίγο στο Υπουργείο Οικονομικών ευρεία συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Οικονομικών, Κίκη Καζαμία και εκπροσώπων των συντεχνιών.
Τελευταία Σχόλια