Δεύτερο σε πωλήσεις στα Tablets το Kindle Fire

greek 03/12/2011
Το Kindle Fire της Amazon πλησίασε το 14% των συνολικών πωλήσεων tablets παγκοσμίως κατακτώντας τη δεύτερη θέση πίσω από το iPad της Apple το οποίο έχει μερίδιο 65%.

Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι από τις 14 Νοεμβρίου που κυκλοφόρησε το Kindle Fire μέχρι το τέλος του έτους θα πουληθούν συνολικά 3,9 εκατομμύρια συσκευές ενώ το τελευταίο τρίμηνο έχουν πουληθεί 18,6 εκατομμύρια iPads.

Το Nook Tablet της Barnes & Noble βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 4,7% μερίδιο της αγοράς και πωλήσεις 1,32 εκατομμυρίων συσκευών από το Νοέμβριο.

Με τιμή μόλις 199 δολάρια, το Kindle Fire έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των καταναλωτών καθώς είναι πολύ φθηνότερο του iPad το οποίο ξεκινάει από τα 499 δολάρια. Το Nook Tablet στοιχίζει 249 δολάρια.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών, η χαμηλή τιμή του Kindle Fire θα αναγκάσει την Apple να ρίξει την τιμή του iPad 2 μόλις κυκλοφορήσεις το iPad 3 το 2012.




Tags:   tablet , Kindle Fire , iPad , Amazon  

" Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την κρίση"
" Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την κρίση"
Η ελληνική κοινωνία, παρά τα πολύ σκληρά, πρωτόγνωρα μέτρα που υπομένει, είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει την κρίση, δήλωσε ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο.
Ο Ερογλου ενημέρωσε τα κόμματα της ψευδοβουλής
Ο Ερογλου ενημέρωσε τα κόμματα της ψευδοβουλής
Για το Κυπριακό ενημέρωσε χθες τα ''κοινοβουλευτικά'' κόμματα κατά τη συνεδρία της ολομέλειας της ψευδοβουλής, ο Τ/κ ηγέτης Ντερβίς Ερογλου.
Σπάστε τον κώδικα και γίνετε...κατάσκοπος
Σπάστε τον κώδικα και γίνετε...κατάσκοπος
Η Google δεν είναι πλέον η μόνη εταιρία που προσλαμβάνει άτομα που βρίσκουν τη λύση σε δύσκολες ερωτήσεις μαθηματικών.
 
Τελευταία Σχόλια