Το Κυπριακό συζητήθηκε στη συνάντηση Γκιούλ - Μπάιντεν

greek 03/12/2011
Το Κυπριακό ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν ο Πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιούλ και ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν κατά την χθεσινή συνάντησή τους στην Άγκυρα.
 
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Μπάιντεν ευχήθηκε όπως τους ερχόμενους μήνες, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, να επιτευχθή μια πραγματική πρόοδο στο Κυπριακό.
 
Κατά τη συνάντηση των δύο ανδρών συζητήθηκαν επίσης η δράση του ΠΚΚ, το μέλλον της Συρίας, του Ιράκ και του Ιράν, καθώς και οι σχέσεις Τουρκίας - Ισραήλ και Τουρκίας - Αρμενίας.
 
Να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός αντιπρόεδρος αναμένεται να έχει σήμερα στην Κωνσταντινούπολη συνάντηση με τον Τούρκο Πρωθυπουργό, Ταγίπ Ερντογάν.
 




Tags:  

Συσκευές που επικοινωνούν απευθείας με τον ανθρώπινο εγκέφαλο
Συσκευές που επικοινωνούν απευθείας με τον ανθρώπινο εγκέφαλο
Μια ερευνητική ομάδα από το Πολυτεχνείο του Μονάχου κατασκεύασε υλικά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε συσκευές που επικοινωνούν με τον ανθρώπινο εγκέφαλο.
 
P0isAnon – O “Ρομπέν των δασών” του internet
P0isAnon – O “Ρομπέν των δασών” του internet
Οι P0isAnon ισχυρίζονται ότι θα επιστρέψουν χρήματα σε όλους όσους έχουν εξαπατηθεί από το σύστημα το οποίο διοικείται από το πλουσιότερο 1% του πλανήτη.
"Ασκήσεις" που διώχνουν άνοια και Αλτσχάιμερ
"Ασκήσεις" που διώχνουν άνοια και Αλτσχάιμερ
Η καθημερινή άσκηση του εγκεφάλου επιβεβαιώνεται άλλη μία φορά, μέσω ερευνών, ότι είναι το Α και το Ω για την υγεία του και την πρόληψη της άνοιας και του Αλτσχάιμερ.
Τελευταία Σχόλια